Volledig scherm
© PN/rv

Miljardairszoon in Formule 1 (en straks ploegmaat van Mick Schumacher) onder vuur wegens betasten vrouw in auto

Formule 1Nikita Mazepin, volgend jaar Formule 1-piloot bij Haas, ligt onder vuur door een filmpje dat op sociale media gepost werd. In het filmpje is te zien hoe de jonge Rus de borsten van een vrouw probeert te betasten. Die is daar duidelijk niet van gediend.

4 reacties

 • Peter Bevers

  1 maand geleden
  Wilma, ik weet niet of u een moderne auto heeft maar Formule 1 is méér dan sport en innovatie van het hoogste niveau, en dat heeft voor gevolg dat héél wat veiigheidsvoorzieningen in uw en mijn auto zitten die in de F1 uitvoerig getest en ontwikkeld zijn.  Think about that.
 • WILMA ULRIX

  1 maand geleden
  Tijd om de formule 1 te verbieden. Al is het maar omdat het zo ongeveer de meest milieuvervuilende sport ter wereld is. Weg ermee!
 • M Van Ackerbroeck

  1 maand geleden
  In de jaren zeventig van vorige eeuw was ik nog fervent liefhebber van F1. Toen was het een sport waarbij coureurs wagens bestuurden. Nu is F1 verwaterd tot een circus dat bestuurd wordt door geld, media, sensatie,... Oh ja, er rijdt een auto op commando's vanuit de pitlane rond op een circuit.
 • John Stahl

  1 maand geleden
  Wat heeft F1 nog met talent te maken. Enkel als je veel geld hebt kom je erin. Het ganse circus dat de wereld rondreist is daardoor de meest vervuilende "sport". Hamilton maakte recent in een filmpje nog zijn beklag over de vervuiling in de wereld vanuit zijn dure vervuilende speedboat. Hypocrisie is hen ook niet vreemd.
 1. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari
 2. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"