Mick Schumacher
Volledig scherm
Mick Schumacher © Photo News

Mick Schumacher stoort zich niet aan vergelijking met zijn vader: "Hij was de beste ooit"

Formule 1Mick Schumacher zal volgend seizoen voor Haas zijn debuut maken in de Formule 1. De 21-jarige Duitser wordt voortdurend vergeleken met zijn vader, F1-legende Michael Schumacher, maar dat stoort hem niet, zo vertelt hij aan Bild.

8 reacties

 • Patrick Vandoninck

  4 weken geleden
  Ivan H Hamilton heeft nog niets bewezen. Hoeveel renstallen heeft hij uit het slop gehaald en is er mee wereldkampioen geworden?? Idd geen enkele. Bewijs is dat Russel ook direct toptijden gereden heeft zonder F-1 ervaring .. Hamilton heeft enkel al die tijd een goede auto gehad ..
 • Ivan Hessels

  4 weken geleden
  Zoals hij al zei:" Hij wás de beste, ooit".Ondertussen is er een betere, steeds nog formule 1 rijder bezig al de oude records te verpulveren...
 • van roy jozef

  4 weken geleden
  Wereldkampioen worden hangt niet alleen van jezelf af in de formule 1. En daarom ben je nog niet de beste piloot. Heel iets anders.
 • Rita Ghessaf

  4 weken geleden
  Arie Verwimp, huidige F1 wagens hebben geen enkele rijhulp. Het enige wat erin zit is stuurbekrachtiging. Maar ABS, tractiecontrole, startcontrole, actieve ophanging...zijn allemaal verboden. Eind jaren 80 waren er auto's die deze rijhulpen wel hadden. Wat wel zo is, is dat auto's uit het verleden nerveuzer waren en de coureurs daarom meer grote stuurcorrecties moest uitvoeren tijdens de ronde.
 • Arie Verwimp

  4 weken geleden
  Sorry maar schumacher zal nooit de grootste zijn...tot eind jaren 80 moest je echt kunnen rijden zonder tussenkomst van de computer..die generatie f1 piloten zal ik altijd hoger inschatten dan de huidige computer gestuurde bolides.
 1. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 1. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"

 2. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"