AFP
Volledig scherm
© AFP

Mick Schumacher over schuilnaam, de lessen van z’n vader en torenhoge ambities: “Ik voel geen druk door mijn familienaam”

Formule 1‘De zoon van’. Dat is het lot van het nageslacht van bekende sporters. Dat geldt ook voor Mick Schumacher (21), die in zijn jeugdjaren zelfs onder een schuilnaam reed. In de aanloop naar het nieuwe seizoen spreekt hij in een open brief voor z’n sponsor, Under Armour, over zijn jeugd, de lessen van zijn vader en zijn ambities. De gezondheid van vader Michael kwam niet ter sprake.

0 reacties

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 1. Blik op het vermogen: Max Verstappen heeft nog lange weg te gaan om Lewis Hamilton bij te benen
  10

  Blik op het vermogen: Max Verstappen heeft nog lange weg te gaan om Lewis Hamilton bij te benen

  65 miljoen: dat is het totaal geschatte vermogen van Max Verstappen. Maar na zijn wereldtitel Formule 1 zal daar een flinke smak bijkomen. Niet zozeer door het prijzengeld, want de winnaar van een grand prix of wereldtitel krijgt geen cent van de organisatoren, maar wel door een verhoging van het basissalaris, de bonussen en de inkomsten aan persoonlijke sponsoring en merchandising (petjes, T-shirts, miniatuurautootjes, etc.).