Links: Lewis Hamilton. Rechts: Michael Masi.
Volledig scherm
Links: Lewis Hamilton. Rechts: Michael Masi. © EPA/Photo News

Michael Masi, de inmiddels ontslagen wedstrijdleider wiens bloed Mercedes kan drinken, met dood bedreigd

Formule 1De voormalige F1-wedstrijddirecteur Michael Masi heeft doodsbedreigingen ontvangen na de Grote Prijs van Abu Dhabi, die in 2021 beslissend was voor de wereldtitel. Dat heeft de Australiër vandaag verklaard in een interview in de Australische The Daily Telegraph.

6 reacties

 • Maarten Nijs

  10 maanden geleden
  Beste beslissing uit zijn carrière .
 • wim rooyakkers

  10 maanden geleden
  Het is iets van deze tijd ,iemand met de dood bedreigen vanachter de computer, bijzonder stoer,hopelijk word dat volk nog ooit opgespoord.
 • philippe steegmans

  10 maanden geleden
  Hij nam de beslissing om het seizoen al racend af te sluiten en niet achter de Safetycar. Maar Mercedes kan zijn verlies niet aanvaarden. De nieuwe raceleiders zijn zeker niet beter dan Masi, integendeel.
 • Guido David

  10 maanden geleden
  Als alles volgens het boekje verliep waarom is hij dan ontslagen en niet gesteund door zijn werkgever? Juiste beslissing in zo een spannende, belangrijke wedstrijd was rode vlag geweest en een herstart… De beste had dan gewonnen, wie het ook had mogen zijn… En dan was al dit overbodig geweest…
 • johan fransaert

  10 maanden geleden
  als je de lijn dan toch wil doortrekken kun je ook stellen dat in die laatste race Masi Mercedes in het begin van de race hen een groot geschenk heeft gegeven door Lewis niet te verplichten zijn plaats aan Max af te staan nadat lewis een hele bocht afgesneden had wat overigens verplicht is volgens de reglementen, over hypocrisie gesproken.