Corinna Schumacher (rechts) werd op het podium geroepen terwijl achter haar een beeld van haar echtgenoot werd getoond.
Volledig scherm
Corinna Schumacher (rechts) werd op het podium geroepen terwijl achter haar een beeld van haar echtgenoot werd getoond. © Rv

Mevrouw Schumacher treedt voor het eerst sinds lang nog eens uit de schaduw: “Michael heeft zo’n groot hart”

Formule 1Formule 1-legende Michael Schumacher is tijdens het prijzengala van de internationale autosportfederatie FIA geëerd met een speciale prijs van voorzitter Jean Todt. De 51-jarige Duitser kreeg de prijs voor zijn inzet en grote betekenis voor de autosport. Opvallend ook: zijn vrouw Corinna Schumacher kwam de prijs in hoogsteigen persoon ophalen.

17 reacties

 • Robert Van Garderen

  3 maanden geleden
  Senna was denk ik de laatste coureur die nog won zonder al teveel techniek. Schumi had al veel hulp en LH is gewoon een PlayStation piloot in een team met het meeste geld. LH met z‘n BLM gedoe is gewoon een vervelend mannetje. Voordat je gaat eisen denk even aan de geschiedenis van je hoofdsponsers Boss en Mercedes. Als ze de F1 weer leuk willen maken, dan zet het op als de F2. Dan wint de beste coureur ipv het meeste geld.
 • Yannick Peeters

  3 maanden geleden
  Zelfs mijn bomma wint bij wijze van spreken in de huidige Mercedes. Je kan er toch niet trots op zijn om zo te winnen..
 • Philippe De Naeyer

  3 maanden geleden
  Mensen toch, je kan verschillende era niet met elkaar vergelijken, dat heeft geen zin. Vroeger was F1 een stuur en wat pedalen, nu komt er veel meer bij kijken wat het ook moeilijker maakt op sommige vlakken voor de piloot. Een F1 stuur tegenwoordig al eens bekeken en weet je hoeveel instellingen je daarmee kan bedienen? Vergelijken heeft insport geen zin omdat elke sport veel veranderd over de jaren. Jordan of LeBron, Messi of Maradona, Senna of Hamilton allemaal grote kampioenen!
 • Sobek Wessels

  3 maanden geleden
  De F1 is door de Technologie eigenlijk kapot gemaakt , het gaat niet langer om wie de beste Bestuurder ,Piloot of Talent is maar wie bij het beste Team zit die het meeste geld heeft ! Fangio , Brabham , Stewart ,Fittipaldi , Lauda , Piquet , zijn de echte Kampioenen van de F1 mss ook Prost , Senna ,en Schumacher Nog alhoewel techniek daar ook al heerste ! Nu is het vooral de Techniek en Geld die het hem doen niet de Bestuurder !!
 • eduard janssens

  3 maanden geleden
  Voor mij blijft Senna de grootste beste piloot ooit daar was de piloot en de auto één .Vanaf Schumacher begon men de auto al deels te besturen van uit de box via de pc en en bij Hamilton wordt de techniek nog uitgebreid Hamilton doet het al jaren met de zelfde wagen .Senna en Schumacher met meerdere .
 1. Amateurbeelden tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilippe: “En ik dacht dat ik snel reed”
  Play
  Wielrennen
  37

  Amateur­beel­den tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilip­pe: “En ik dacht dat ik snel reed”

  7 maart
 2. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"