Brute pech voor Verstappen in Bahrein.
Volledig scherm
Brute pech voor Verstappen in Bahrein. © AFP

Meteen exit Verstappen na tik Leclerc in Bahrein: “Ik vind het gewoon dom’

Formule 1De GP van Sakhir werd een hele korte voor Max Verstappen. Na vier bochten moest de Nederlander uitwijken voor Sergio Pérez die door Charles Leclerc van de baan getikt werd. Zo eindigde zijn race al na een halve minuut in de bandenstapel.

4 reacties

 • bob jansens

  1 maand geleden
  zo weet Max ook hoe het voelt om uit de race gekegeld te worden door risicovol gedrag van een ander, iets waar Max zelf ook nooit vies is geweest...
 • Marcel De Maesschalck

  1 maand geleden
  Precies of Verstappen is bij de slimste van de klas. Als hij vroeger remt  kan hij nooit in de bandenmuur terecht komen maar ja, stel je voor dat hij pas 10de of 12de zou zijn na één ronde.
 • Raf Verlinden

  1 maand geleden
  Wees blij, over WSBK wordt er heen letter geschreven en over MOTPGP maar 2 letters . Voetbal , koers , tennis en F1 wordt door ons strot geramd . Er zijn nog veel andere sporten waar je niks van hoort of leest .
 • Alexa Grieken

  1 maand geleden
  Russel heeft een geweldige race gereden met het nodige ongeluk. Mercedes blundert in de pits en het enige wat jullie kunnen schrijven is over Verstappen. Meh. Andere sites zijn dan toch veel beter voor F1-verslag.
 1. Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"
  Play

  Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"

 2. Beerschot-voorzitter Vrancken: "Ontgoocheld, maar ook nieuwe opportuniteiten"
  Play

  Beer­schot-voorzitter Vrancken: "Ontgoo­cheld, maar ook nieuwe opportuni­tei­ten"