Toto Wolff.
Volledig scherm
Toto Wolff. © Photo News

Mercedes woedend over uitblijven straf Verstappen: “Alles wordt onder het tapijt geschoven”

Formule 1Ondanks de knappe overwinning van Lewis Hamilton kwam bij Mercedes-teambaas Toto Wolff na afloop van de Grand Prix van Brazilië het stoom uit de oren. De Oostenrijker vond het schandalig dat Max Verstappen niet werd gestraft voor het hinderen van Lewis Hamilton bij een inhaalactie.

75 reacties

 • Jan Lanclus

  6 maanden geleden
  zeer juist Mark Timmer, alhoewel dat het gefoemel van Ferrari en Jean Todt ook veel geholpen heeft. Eigenlijk vergelijkbaar met VER en RB vandaag.
 • Matk Hendriksen

  6 maanden geleden
  Ooit Senna, Mansell en Prost bezig gezien. Dit is racen. Het is geen laf tuinfeestje. Beide verloren er niks mee en gingen beide plakgas verder. Gewoon van genieten en beide coureurs hadden er van genoten!
 • Mark Timmer

  6 maanden geleden
  Jos de groot: da is de waarheid. Mocht Senna niet verongelukt geweest zijn. Was Schumacher nooit zeven keer wereldkampioen geweest.
 • kris bosman

  6 maanden geleden
  2021 in silverstone vergeten zeker toto wolff. Waar de heer hamilton max van de baan reed waardoor max in de bandenmuur belanden. Mvg red bull fan
 • rudi van dijck

  6 maanden geleden
  zolang er niets bewezen is, heeft Toto een punt. en waarom kan RBR tot 3 x toe in parc ferme? terwijl dat eigenlijk verboden is!! FIA regels zelfs!! als die vleugel van Max zoveel schade heeft?? dan zetten ze daar gelijk een nieuwe op!! en dat duurt maar 5 minuten hoor. maar ja de pot verwijt altijd de ketel dat hij zwart ziet he..
 1. “Ze zullen mijn oor moeten afhakken”: gefrustreerde Lewis Hamilton niet zinnens om juwelen uit te doen
  Formule 1
  21

  “Ze zullen mijn oor moeten afhakken”: gefrus­treer­de Lewis Hamilton niet zinnens om juwelen uit te doen

  Het was opnieuw een frustrerende dag op het werk voor Lewis Hamilton. Ook in Melbourne was het gat op Ferrari en Red Bull te groot. Dat zijn ploegmaat George Russell voor hem eindigde, pikte. “Jullie brengen mij in een heel moeilijke positie”, klonk het richting de paddock. Waar Hamilton zijn slaap echter niet voor zal laten, is het juwelenverbod. “Ik ben niet zinnens om ze uit te doen.”