Lewis Hamilton en teambaas Toto Wolff.
Volledig scherm
Lewis Hamilton en teambaas Toto Wolff. © Photo News/AFP

Mercedes-teambaas Wolff weet oplossing voor mindere prestatie in Bahrein: “We nemen gewoon de kettingzaag erbij”

Formule 1Lewis Hamilton moest zich afgelopen weekend in de eerste GP van het seizoen in Bahrein neerleggen bij een derde plaats, na het Ferrari-duo Leclerc-Sainz. Teambaas Toto Wolff reageerde achteraf opvallend gelaten, maar heeft intussen een merkwaardige oplossing bedacht.

7 reacties

 • Christophe Visschers

  1 jaar geleden
  Beste Marko, u schijn voorbij te gaan aan de problemen van de Mercedes motor. De problemen van red bull (tank vacuüm getrokken) vallen wel op te lossen...dat de Mercedes niet goed om kan gaan met de E10 brandstof is dan nog een ander verhaal(Lewis supporter)...
 • guy vermeulen

  1 jaar geleden
  Niks van geloven , ze zullen het niet aan onze neus hangen .
 • Marko Decandt

  1 jaar geleden
  Ondertussen al andere artikels gelezen dat Mercedes verwacht binnen 2 maximum 3 races weer helemaal vooraan te staan, want ze weten waar de problemen liggen en eens deze opgelost winnen ze een seconde terug ongeveer. Wetende dat Hamilton 7 tienden achterstand had tijdens de kwali's, weten we dus waar ze opnieuw zullen zitten dan. Bij RB lijkt er niet direct een oplossing voor hun probleem. Ze zijn wel snel, maar als de wagen het einde nooit haalt, ben je daar vet mee.
 • Wouter Van de Walle

  1 jaar geleden
  Na 1 race.. Niet overdrijven é. De grootste concurrent is er veel erger aan toe. En dan moeten we nog zien ofdat Ferrari en hun rijders dit een volledig seizoen kunnen volhouden
 • Kris Lacres

  1 jaar geleden
  Vooral als je beseft dat Ferrari gereden heeft met gelimiteerd vermogen om zeker te spelen. Eens de fiabililteit er is dan kunnen ze nog harder en alle motoren zijn bevroren sinds 1 maart …
 1. Boel bij Red Bull? Onze F1-watcher hoort hoe geruchten over bijzonder gespannen sfeer steeds luider klinken. En wat zijn dan de mogelijke gevolgen?
  PREMIUM
  F1

  Boel bij Red Bull? Onze F1-wat­cher hoort hoe geruchten over bijzonder gespannen sfeer steeds luider klinken. En wat zijn dan de mogelijke gevolgen?

  Zelfs in perfecte huwelijken weet je nooit wat er achter de muren gebeurt. Terwijl iedereen nu al tipt op een derde wereldtitel voor Verstappen, tikt volgens sommige bronnen een bom onder het team. Dat kan het verloop van seizoen 2023 beïnvloeden, aldus onze F1-watcher. “Want de vraag is niet of er iets roert, maar veeleer welke gevolgen dat kan hebben.” En ditmaal hebben de coureurs er niks mee te maken.
 2. Het laat hem nooit los: Max Verstappen bouwt opvallende privéjet om zodat hij ook in de lucht kan racen
  Formule 1
  8

  Het laat hem nooit los: Max Verstappen bouwt opvallende privéjet om zodat hij ook in de lucht kan racen

  Zelfs in de lucht wil Max Verstappen (25) maar één ding: racen. De tweevoudige wereldkampioen in de Formule 1 heeft in zijn opvallende privéjet een racesimulator laten installeren. Kwestie van geen tijd verloren te laten gaan én ook in het virtuele racen de beste van de wereld te worden. Want na de frustraties die hij twee weken geleden opliep, heeft hij er nog een eitje mee te pellen.
 3. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.