Lewis Hamilton.
Volledig scherm
Lewis Hamilton. © EPA

Mercedes-baas verklaart de radiostilte van Lewis Hamilton: “Nog steeds niet bekomen van emoties”

Formule 1Lewis Hamilton zwijgt omdat hij geen woorden heeft voor het onrecht dat hem is aangedaan. Dat zegt teambaas Toto Wolff van het Formule 1-team Mercedes over de ‘radiostilte’ die de zevenvoudig wereldkampioen aanhoudt sinds de Grote Prijs van Abu Dhabi. “We zijn bij Mercedes nog steeds niet bekomen van de emoties en Lewis het meest van allemaal”, zegt Wolff op het Duitse autosportplatform Motorsport-total.com.

8 reacties

 • Karel Van Biezen

  1 jaar geleden
  Als sportman zijnde kan ik hem maar al te goed begrijpen. Je hebt in de periode voor de race constant bezig met het kampioenschap en de focus, rijdt uiteindelijk de perfecte race met ook de juiste strategie en dan laten ze de concurrent winnen in de laatste ronden door de regels te veranderen, volledig in het voordeel Red Bull.
 • Pieter Hbn

  1 jaar geleden
  Triestig, de reactie van Mercedes en ham. Jaren veel te sterk voor iedereen en records doen hem niets maar schumi zijn record blijft! Hamilton#wanker
 • Suzy Claes

  1 jaar geleden
  Een typische reactie van een zeer slechte verliezer ! Ga nog maar wat huilen bij je papa Louis.
 • Peter Vrolijk

  1 jaar geleden
  Degene die Max gedubbeld had zijn achter hem blijven rijden, dat is een grote fout van de wedstrijdleiding. Dus is voor mij Hamilton de enige WK.
 • rony stokart

  1 jaar geleden
  Tijd dat ze bij Mercedes snappen dat Toto Wolff hun imago meer schaadt dan baat. En dat Wolff zo luid roept is logisch: hij en alleen hij is de oorzaak van de verdiende nederlaag... bandenwissel vergeten.