REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

“Meest dominante weekend uit hele carrière”: fenomenale Max Verstappen van plek 14 naar winst in Spa-Francorchamps

Formule 1Van startplaats 14 naar winst. Max Verstappen heeft in Spa-Francorchamps een nummertje opgevoerd. Al voor halfweg reed de wereldkampioen aan de leiding - wat een demonstratie. Het werd in het zonnige Ardennen een één-tweetje voor Red Bull, want Sergio Pérez werd tweede.

45 reacties

 • guy vermeulen

  5 maanden geleden
  Als de anderen pech hebben is dit een meevaller voor de winnaar
 • Patrick De Maesschalk

  5 maanden geleden
  2de jaar op rij verdient Wereldkampioen!!
 • Johan willemse

  5 maanden geleden
  Alonso moet veel zeggen. Herinneren de meeste F1 fans zich noch crashgate waar Nelson Piquet Junior een safetycar moest veroorzaken om zo de geweldige Alonso naar voor te krijgen. Natuurlijk wist hij hier niets van, maar de carrière van Piquit Jr was wel voorbij. Trouwens heeft Lewis meer titels dan Alonso. Hij is een goede rijder, maar trekt alle aandacht ht naar zich toe. Als teammaat heb je hem beter niet. (Zie Stoffel Vandoorne). Van een McLaren fan.
 • Piet Janssen

  5 maanden geleden
  Wat een ongekende dominantie van Max en RB. Zoals vele kenners binnen de F1 ook terecht opmerken is hij met afstand de beste coureur in de F1 en waarschijnlijk voor de komende jaren.
 • Marc Emiel

  5 maanden geleden
  De meesten kijken zoals meestal enkel naar de laatste race. Ferrari had het grootste gedeelte van het seizoen de beste wagen maar ze konden dat niet omzetten in resultaten. Dit weekend had RB inderdaad voor het eerst de beste wagen en ze hebben ook nog eens de beste coureur. Ze gaan dat niet meer afgeven dit jaar. Hopelijk is Mercedes volgend jaar volledig terug en krijgen we weer wat spanning of worden de rijders bij Ferrari vervangen door betere.