Alsof hij zelf een fan van zijn rivaal Max Verstappen was. Oranje boven tijdens de GP van Nederland. Of in het geval van Lewis Hamilton van kop tot teen. Met dank aan het Londense designmerk Qasimi. En Police Eyewear voor de al even blitse zonnebril.
Volledig scherm
PREMIUM
Alsof hij zelf een fan van zijn rivaal Max Verstappen was. Oranje boven tijdens de GP van Nederland. Of in het geval van Lewis Hamilton van kop tot teen. Met dank aan het Londense designmerk Qasimi. En Police Eyewear voor de al even blitse zonnebril. © ANP

Meer dan ooit de Formule 1-fashionista: hoe Lewis Hamilton dit seizoen de paddock voortdurend verwarde met de catwalk

Formule 1Save the best for last, moet Lewis Hamilton (38) gedacht hebben. Nu zowat het spannendste F1-kampioenschap ooit dit weekend in Abu Dhabi zijn ontknoping kent, pakte ook de Britse racepiloot uit met een vestimentair hoogtepunt. Puntgaaf in het paars, met op de achterkant een welgemeende ‘fuck you’ richting rivaal Max Verstappen (24). Zondag wordt Hamilton mogelijk voor de achtste keer wereldkampioen, maar nu al heeft hij de poleposition in fashion.

5 reacties

 • Bea Jannis

  5 maanden geleden
  Het enige mooie op deze foto’s is zijn buldog.
 • Ronald De Smet

  5 maanden geleden
  Volgens mij is dit wansmakelijke kledij, hoeveel het ook mag kosten. De klasse en goede smaak zijn ver te zoeken, de weerspiegeling van hun eigenaar.
 • alfons moons

  5 maanden geleden
  Schijn-heilige genre Lukaku die vol zijn van zichzelf ! Ikke, ikke en de rest kan stikken !
 • guy vermeulen

  5 maanden geleden
  Dat maar snel volgende week is dat dit gezever gedaan is over die Formule 1.
 • Paul Hendriks

  5 maanden geleden
  Voor de F1 sport zou het beter zijn als Max zou winnen, de kijkcijfers staan nu ook op poleposition dankzij Max.