Max Verstappen.
Volledig scherm
Max Verstappen. © Photo News

Max Verstappen wint na machtige start onuitgegeven sprintrace in Silverstone en vertrekt morgen vanop de pole

Formule 1Max Verstappen (Red Bull) start morgen vanop de pole in de GP van Groot-Brittannië, de tiende WK-manche van het Formule-seizoen. De Nederlander en huidige WK-leider dwong die plek niet af na traditionele kwalificaties, wel na een sprintrace van 100 kilometer - een primeur in de F1. 

8 reacties

 • Patrick De Maesschalk

  2 maanden geleden
  Ja,toch wel echt!! Een sprint, tof!!
 • Jean Kesteloot

  2 maanden geleden
  Geweldig,mooi,spannen en kijkers erbij !
 • johan fransaert

  2 maanden geleden
  moet toch wel even slikken zijn voor Hamilton en Mercedes dat ze na 6j hegemonie nu alles uit de kan moeten halen om te kunnen volgen.
 • Eddy Van De Velde

  2 maanden geleden
  100km? Is dat een spurt?
 • Luc Vanden Plas

  2 maanden geleden
  Zijn wagen is momenteel de snelste en beste. In die wagen wint de helft van de deelnemers deze Grand Prix. Max kon vroeger ook niet winnen met een mindere auto.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).