Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Max Verstappen wint met GP van Mexico zijn 14de race van het seizoen en doet zo beter dan record Vettel en Schumacher

Formule 1Max Verstappen voorbij Michael Schumacher en Sebastian Vettel in de Formule 1. De Nederlander heeft met de GP van Mexico zijn 14de zege van het seizoen te pakken. Nooit won iemand meer GP’s in één jaargang. Lewis Hamilton was tweede in Mexico Stad, thuisrijder Sergio Perez mocht als derde mee het podium op.

18 reacties

 • Patrick Devogelaere

  3 maanden geleden
  Goed zo Max, je bent nu de GOAT!
 • Philippe Heymans

  3 maanden geleden
  Redbull heeft de beste ingenieur aerodynamica, de beste Honda krachtbron en nen top piloot.. t'zou zonde zijn om dit niet te benutten of moet hij wachten tot de diva achter hem rijd. Bij MB hebben ze acht jaar gedomineerd nu ze verliezen ist oorlog. Bravo aan Redbull racing , Max & Checo aan de top betreft strategie en constructeur.
 • Peter Gijsels

  3 maanden geleden
  We mogen als Belgen heel fier zijn op een piloot als Max Verstappen maar om aan een Schumacher of Hamilton te kunnen tippen zal hij nog wat bokes mogen eten 😉 Het zal er uiteindelijk misschien wel van komen maar dat hang van zoveel meer factoren af dan enkel de piloot...
 • Dirk Verstraeten

  3 maanden geleden
  Verstappen gaat geschiedenis schrijven op zijn palmares dat gaat niemand vergeten daar mag hij fier op zijn top man
 • eduard jacobs

  3 maanden geleden
  Klopt netjes , maar er zijn nu veel meer races in n seizoen dus is appels met peren vergelijken , schumi won 14 van de 16 , nu zijn er 20 races ! ....
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. Verstappen bijt van zich af na “walgelijke” reacties: “Als je het met mij niet eens bent, prima. Maar kom niet aan mijn familie”
  Formule 1
  22

  Verstappen bijt van zich af na “walgelijke” reacties: “Als je het met mij niet eens bent, prima. Maar kom niet aan mijn familie”

  Een week na het negeren van de teamorders in Brazilië gaf Max Verstappen toe dat ze bij Red Bull Racing beter en opener moeten communiceren. Maar de gigantische lading haat die hij en zijn naasten via de (sociale) media over zich heen kregen, gaat de Nederlander veel te ver. “Als je het niet met me eens bent, prima. Maar kom niet aan mijn familie.”