Max Verstappen vertelt hoe pijnlijk laatste ronde was: "Ik schoot in kramp, het was verschrikkelijk”

Formule 1In een uitgebreid gesprek is Max Verstappen nog eens teruggekomen op zijn knotsgek weekend. De Nederlander heeft het onder meer over die veelbesproken laatste ronde, waarin hij alsnog voorbij Lewis Hamilton naar de wereldtitel snelde. Mét een flinke spierkramp in zijn kuit, zo blijkt.

0 reacties

 1. Vettel springt in de bres voor Spa-Francorchamps: “Het zou verschrikkelijk zijn om races met traditie van kalender te zien verdwijnen”
  Formule 1
  2

  Vettel springt in de bres voor Spa-Francor­champs: “Het zou verschrik­ke­lijk zijn om races met traditie van kalender te zien verdwijnen”

  Met Miami dit jaar en Las Vegas volgend jaar kiest de Formule 1 steeds vaker voor nieuwe locaties. Daardoor staat het voortbestaan van enkele traditionele circuits, zoals Spa-Francorchamps, onder druk. Viervoudig wereldkampioen Sebastian Vettel houdt een pleidooi: “Ik begrijp dat er financiële belangen zijn, maar de F1 is een sport van geschiedenis en traditie.”
 2. Onze F1-watcher in Imola ziet Ferrari voor het eerst in jaren als leider in eigen land: “Leclerc krijgt goddelijke status”
  PREMIUM
  F1
  1

  Onze F1-wat­cher in Imola ziet Ferrari voor het eerst in jaren als leider in eigen land: “Leclerc krijgt goddelijke status”

  Charles Leclerc krijg stilaan goddelijke status in Italië. Als Monegask. Maakt niets uit. Of er nu een Duitser, Oostenrijker of Fin achter het stuur zit. Als het ding zelf maar rood is. In Italië is Ferrari meer dan een auto. Het is wekelijks voorpaginanieuws. Heuse religie. Die de Italianen dit weekend massaal komen belijden in Imola. En wie niet naar het Formule 1-circuit komt, zoekt naar een horloge. Lees en verneem.
 3. Onze Formule 1-watcher ziet dat Red Bull van Verstappen nog steeds met fundamentele problemen kampt ondanks euforische berichten van voorbije dagen
  Play
  Formule 1
  26

  Onze F1-wat­cher ziet dat Red Bull van Verstappen ondanks euforische berichten nog steeds met fundamente­le problemen kampt

  Die fikkende motor zorgde voor een nulscore. En een serieuze achterstand in het kampioenschap. Nadat Max Verstappen in Bahrein en Jeddah nog kon duelleren met zijn grote rivaal, zag hij hoe de Ferrari van Charles Leclerc deze keer in een andere klasse reed. “Wellicht heeft Ferrari met de eerste ontwikkeling van de auto een betere keuze gemaakt. Hier moeten we uit leren.”