Max Verstappen.
Volledig scherm
Max Verstappen. © AFP

Max Verstappen reageert op insinuaties Lewis Hamilton: “Zijn uitspraken laten zien dat hij me écht niet kent”

Formule 1Anderhalve week na hun crash in Monza insinueerde Lewis Hamilton op zijn persconferentie voorafgaand de GP van Rusland van komend weekend dat de druk van het titelgevecht een rol begint te spelen bij Max Verstappen. “Ik voel me prima”, countert de Nederlander vandaag. “Vechten om zeges met een sterke auto, dat is het best denkbare gevoel.”

6 reacties

 • rudiger cloots

  1 maand geleden
  Super Max rijd al een 5 jaar rond met een top Red Bull maar veel heb ik er nog ni van gezien hoor buiten een paar mooie overwinningen
 • Jef joossens

  1 maand geleden
  Hammy het kan gewoon niet verwerken dat zijn alleenheerschappij voorbij is. Heb nog nooit een F1 piloot geweten die zoveel huilde voor, tijdens en na de race.
 • Kelly Verlinden

  1 maand geleden
  Verstappen heeft nog veel te leren want met dat rijgedrag ligt hij binnenkort weer van de baan.
 • johan fransaert

  1 maand geleden
  van al zijn titelgevechten zal dit gevecht waar echt tegenkanting krijgt laten zien wie van de twee de zenuwen het best onder controle heeft, en dan geef ik Max iets meer krediet hij heeft tot en met nu altijd moeten vechten voor zijn plaats op de grid en in de race, voor Lewis daarentegen waren de laatste 5 jaren een walk in the park door geen of weinig tegenstand.
 • Jan Jansen

  1 maand geleden
  Inderdaad, genoeg hypocrieten! Hamilton zeker vergeten dat hij zelf Max in Silverstone van de baan kegelde en zijn overwinning stond te vieren toen Max in ziekenhuis lag! Denk dat hijzelf niet tegen de spanning kan!