Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Max Verstappen haalt uit naar feestende Hamilton: “Respectloos en onsportief”

Formule 1Max Verstappen heeft voor het eerst van zich laten horen na de botsing met Lewis Hamilton op Silverstone. De Nederlander vertelt dat het ondanks een harde klap goed met hem gaat, maar kraakte tegelijkertijd de manier waarop de Britse winnaar feestvierde.

60 reacties

 • bob jansens

  3 maanden geleden
  Hoe zwaar was de straf die Max kreeg voor de massacrash die hij in 2017 in de GP van Singapore veroorzaakte?
 • Marko Decandt

  3 maanden geleden
  Van velen zou ik deze reactie aanvaard hebben, maar niet van Max. Hoe hypokriet kan je zijn? Als er nu eens iemand te agressief rijdt, is hij het net. Nu doet iemand het bij hem en dan kan dat allemaal niet? De pot verwijt de ketel hoor. Door Max zijn er zelf regels bijgemaakt omdat zijn rijstijl te agressief werd. Trouwens zijn manier van verdedigen tot voor het race incident was ook over de limiet. Had Hamilton ervoor zijn been al stijf gehouden, hadden ze dan al gecrasht en Max in fout.
 • paul vangheluwe

  3 maanden geleden
  Hamilton kon niet mee en moest Verstappen aanrijden om te kunnen winnen en dan maar feesten ,belachelijk manneke, moest uit de koers gehaald zijn in plaats 10 sec straftijd en nog de pitstop mogen maken.
 • ernest vandewinkel

  3 maanden geleden
  Hij begint stilletjes dezelfde bleiter te worden als zijn pa !
 • René Pijnacker

  3 maanden geleden
  Duidelijk niet gewoon keer op keer klop te krijgen. Dat verloren sprint wedstrijdje er nog eens bovenop. Een brok frustratie nu op de baan en een verschrikkelijke plaat voor de kop. Alle media pleiten tegen Lewis, behalve de Engelse uiteraard. Maar dat zijn we van het EK al wel gewend.