AP
Volledig scherm
© AP

Max Verstappen domineert in Monaco en is nieuwe WK-leider na rampdag Mercedes

Formule 1Max Verstappen is de nieuwe WK-leider in de Formule 1. Na het late forfait van polepakker Charles Leclerc reed de Nederlander quasi van start tot finish aan de leiding. Verstappen profiteerde van een rampdag bij Mercedes. Eerst gesukkel in de pits bij Valtteri Bottas, nadien geraakte Lewis Hamilton maar niet weg van de zevende stek. Hij is dus WK-leider af. Carlos Sainz (Ferrari) en Lando Norris (McLaren) eindigden in het Prinsdom op de twee andere podiumplekken. 

17 reacties

 • Marcel Bontinck

  5 maanden geleden
  Had Leclerc kunnen vertrekken en Botas geen pech eindigt Hamilton op 9.
 • ingrid grieten

  5 maanden geleden
  Patrick Brusseel Verstappen zijn race pace en bandenmanagement zijn beter als Leclerc en de pitstops voor een bandenwissel zijn bij RB veel sneller als Ferrari. Verstappen had dus altijd gewonnen zelfs zonder Leclerc in te halen op de baan.
 • Stefanie, Fanny Verhuysen

  5 maanden geleden
  Mag het ook eens meevallen voor Max, ja ?
 • christophe nieuwlaat

  5 maanden geleden
  Eindelijk op juiste plaats! Bovenaan! Yes!
 • Patrick Brusseel

  5 maanden geleden
  Jef Lois en Jozef Vermeulen : als Leclerc op pole had kunnen vertrekken dan was Verstappen ook tweede geworden. Op dat parcours kan je niet voorbijsteken. F1 wordt jaar na jaar saaier. Wel grappig dat als Hamilton wint het de wagen is die wint en nu er een koers was waar de beste wagen won het de piloot is.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.