AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

“Max is ook maar een mens”: Verstappen en Red Bull lieten in Singapore zien dat ze niet onfeilbaar zijn

Formule 1Red Bull liet zaterdag een serieuze steek vallen, tijdens de kwalificaties. Een dag later liet Max Verstappen (25) in de race zien dat hij ook niet onfeilbaar is. Geen titelfeest dus. Volgende week dan maar in Japan? Onze F1-watcher Jo Bossuyt blikt terug en vooruit. “Pérez bewees dat de Red Bull nog altijd de te kloppen auto is.”

7 reacties

 • Andy Van Daare

  2 maanden geleden
  Nochtans zou Leclerc de betere zijn niet Christophe Heuts ? Max kan je veel minder betrappen op stuurfouten of stress dan eender welke andere renner, enkel Hamilton en Alonso kunnen dat momenteel in het veld, Leclerc hoort vooral niet in dat lijstje, het ligt enkel aan Ferrari zelf zeker ?
 • Tony Chan

  2 maanden geleden
  Wat maakt het uit of hij nu wereld kampioen wordt of 2 wk later. Zijn voorsprong is groot genoeg. Ook met voorsprong de beste rijder.
 • Anthony Peeters

  2 maanden geleden
  De f1 begint belachelijker te worden per race! Ze smijten daar met penalty’s en straffen maar gisteren russel rijdt gewoon in op mick en geen onderzoek nodig! Band kapot en mick zijn kans op punten weg! Alleen Britten krijgen daar een deftige kans en aandacht en mogen doen wat ze willen! Albon tel ik ook als Brit. Er zijn grotere talenten die geen kansen krijgen
 • glenn wouters

  2 maanden geleden
  Hij is enorm rustig gebleven na zijn mindere start. Uitrijden en punten pakken was de boodschap. Zelfs al komt Leclerc een paar punten dichter, dat kan hij in de volgende races wel weer rechtzetten of minstens verdedigen.
 • Bruno Vancraeynest o

  2 maanden geleden
  Verstappen blijft toch nog de beste rijder van het moment vind ik.