Hamilton verrast schoolkinderen
Volledig scherm
Hamilton verrast schoolkinderen © Twitter UBS Formula 1

Lewis Hamilton verrast schoolkinderen met incognito-optreden als ingenieur: “Ik droom, ik wil huilen”

Formule 1Het heeft heel wat make-up en voorbereiding gekost, maar Lewis Hamilton heeft drie schoolkinderen de dag van hun leven bezorgd. De Britse wereldkampioen in de Formule 1 vermomde zich als ingenieur toen de drie een rondleiding kregen door de fabriek.  De verbazing was dan ook groot toen de man met de baard die hen de Mercedes-wagen toonde Lewis Hamilton zelf bleek te zijn. 

0 reacties

 1. NEXT GEN F1. Mirakelman die horrorcrash overleefde, Vlaming van amper 14 en zelfzeker kereltje gesteund door topteam: maken deze talenten hun droom waar?
  Formule 1

  NEXT GEN F1. Mirakelman die horror­crash overleefde, Vlaming van amper 14 en zelfzeker kereltje gesteund door topteam: maken deze talenten hun droom waar?

  Aanstormend talent is er altijd, ook in de autosport. In onze driedelige reeks ‘Next Gen Formule 1' bracht onze F1-watcher Jo Bossuyt drie toppertjes die werken aan die ene grote droom. Een Franse Algerijn van 18 met véél zelfvertrouwen, een Braziliaan van 21 die een gruwelijke crash meemaakte en... een Belg van nog máár 14 die 180 dagen per jaar in de kart zit. Wie wordt de nieuwe Max?
 2. Lewis Hamilton realiseert droom van zijn broer met beperking met dag in F1-simulator van Mercedes: “Hij bleef maar lachen”
  Formule 1

  Lewis Hamilton realiseert droom van zijn broer met beperking met dag in F1-simulator van Mercedes: “Hij bleef maar lachen”

  Lewis Hamilton (37) schonk zijn jongere broer Nicolas (30), die een fysieke beperking heeft, een moment om nooit te vergeten. De zevenvoudige wereldkampioen in de Formule 1 regelde een dag in de F1-simulator van Mercedes. De monteurs bewogen hemel en aarde om dit mogelijk te maken. “En zo is Nicolas de eerste persoon met een handicap die hierin plaatsnam”, weet Lewis.