Hamilton poseert voor zijn Pagani Zonda 760.
Volledig scherm
Hamilton poseert voor zijn Pagani Zonda 760. © instagram lewishamilton

Lewis Hamilton verkoopt uiterst exclusieve luxebolide voor 10 miljoen euro

Formule 1Windstilte rond Lewis Hamilton. Iedereen ontvolgd op de sociale media. Niet aanwezig op het jaarlijkse prijzengala na afloop van het seizoen van de FIA, dat hem nu ook vruchteloos probeert te contacteren. Nieuws van de Brit lees je wel op ‘speedweek.com’. Dat stelt dat de zevenvoudige wereldkampioen zijn Pagani Zonda 760 voor 10 miljoen euro heeft verkocht. Van die bolide zijn er wereldwijd maar vijf gemaakt. De privéwagencollectie van ‘sir’ Hamilton hoeft er echt niet om te lijden.

12 reacties

 • Marie Vanakker

  4 maanden geleden
  Thierry Walterus, Meermaals is niet genoeg hoor, hij wil de meeste titels ooit hebben. Normaal zou dat moeten lukken met een wagen waar zelfs zijn mechanieker een race mee zou kunnen winnen. En Raf die "kenners" zijn gewoon Hamilton supporters die een Mercedes zijn beloofd om reclame te maken. Kijk maar naar Play sports daar zit ene Gert Vermersch voor wie Hamilton de beste ooit is en die gewoon tijdens de uitzending zit te supporteren voor zijn idool Hamilton. Pagani is wel top karretje hoor.
 • Thierry Walterus

  4 maanden geleden
  Slechte verliezer is het! Tenslotte, hij is meermaals wereldkampioen geweest, waarom zo gulzig voor nog één? Om nog wat meer te verdienen? Is decandent, denkt alleen aan zichzelf.Durf wedden dat hij bitter weinig aan liefdadigheid geeft...
 • Marc Van Buynder

  4 maanden geleden
  peeters Het zijn juist die regels die ze voor één race hebben aangepast om Max de overwinning te schenken anders had er nooit zo veel commotie geweest. Die wagens er tussen uit is inderdaad juist maar die moeten allemaal voorbij de safety car rijden en terug achteraan aangesloten zijn voor de race terug begint.
 • Klootzakkerij van bepaalde journalist moe Gelieve mail adres te verwijderen

  4 maanden geleden
  Max verkozen tot beste rijder maar niet volgens "kenners"?.Die Belgische "kenners" weten blijkbaar niet wat de regels Safety Car inhoud .RB en Max waren de slimste en verdiend WK.
 • niels van opstal

  4 maanden geleden
  Niks tegen Hamilton, maar heeft ook 6 titels gewonnen door geen tegenstand in f1, zet max of vettel in die mercedes en dan wint die ook alles