Lewis Hamilton.
Volledig scherm
Lewis Hamilton. © AFP

Lewis Hamilton over botsing met Verstappen: “Het maakte hem niet uit of we finish zouden halen”

Formule 1Ook Lewis Hamilton had veel te verwerken na afloop van de GP van Saudi-Arabië. Hij had onderweg meerdere aanvaringen met titelrivaal Max Verstappen, culminerend in een botsing waarvoor de twee zich moeten melden bij de stewards. 

35 reacties

 • vangeel guido

  2 maanden geleden
  In de eerste bocht had Hamilton al 15 seconden moeten krijgen.
 • Kris Claes

  2 maanden geleden
  Wat een hipocrieten allemaal. Iedereen beschuldigd Max van vuil rijden. Maar het zijn de heilige mercedesjongens die dit seizoen veel meer schade veroorzaakt hebben dan Max. Inclusief het letterlijk uitkatapulteren van hun rechtstreekse concurrent. Maar daar is iedereen blijkbaar blind voor. Zullen we anders racen op een eenbaansvak netjes achter elkaar? Verstappen heeft ten minste geen schrik om echt te racen en moet niet beschermd worden als kastplantje LH.
 • Paul van de velde

  2 maanden geleden
  Je ziet heel goed (camera van bovenaan) dat LH met zijn voorkant één van de achterbanden van MV wil lek rijden. LH had veel vroeger MV moeten voorbij steken en niet achteraan de wagen van MV blijven "plakken". LH zou hiervoor moeten gestraft worden en niet MV! Blijkbaar MOET LH wereldkampioen worden met Mercedes.
 • Klootzakkerij van bepaalde journalist moe Gelieve mail adres te verwijderen

  2 maanden geleden
  Er zijn er die blijkbaar amper F2 of E F1 bekijken ,wel daar zijn veel meer aanrijdingen dan de F1 en daar piept geen kat over.
 • Marjan Frankie

  2 maanden geleden
  De Finale Climax is er bijna Hup Holland Hup Of Roll-over Beethoven