Max Verstappen krijgt steun van Kevin De Bruyne.
Volledig scherm
Max Verstappen krijgt steun van Kevin De Bruyne. © Photo News

Kevin De Bruyne supportert voor Max Verstappen: “Ik hoop dat je wint dit weekend”

Formule 1De spanning stijgt in Abu Dhabi, maar elders wordt de ontknoping van het Formule 1-seizoen ook met argusogen gevolgd. Zo sprak Kevin De Bruyne zijn steun uit aan Max Verstappen. De Rode Duivel deed dat in een video op zijn Instagram-pagina. “Het is een fantastische strijd met Lewis, maar ik supporter voor jou in Abu Dhabi. Ik hoop dat je wint dit weekend.”

2 reacties

 • Willem Leeuw

  5 maanden geleden
  Kevin heeft er verstand van.
 • Gerrit Teeuwen

  5 maanden geleden
  Onze Kevin heeft smaak en verstand !
 1. (Sprankeltje) hoop voor Lewis Hamilton: Mercedes kan in Miami wellicht aanpassingen aan auto doorvoeren
  Formule 1
  6

  (Sprankel­tje) hoop voor Lewis Hamilton: Mercedes kan in Miami wellicht aanpassin­gen aan auto doorvoeren

  Kan Lewis Hamilton eindelijk de weg naar boven inzetten? Technisch directeur Andrew Shovlin vertelt dat Mercedes volgende week in Miami (6-8 mei) wellicht enkele aanpassingen aan de wagen kan doorvoeren. Cruciale zaken om de erbarmelijke wegligging en het gebrek aan snelheid te begrijpen. “De problemen zullen niet op één dag opgelost zijn, maar mogelijk brengt het ons wel in de juiste richting.” Intussen heeft Hamilton nogmaals gereageerd op de insinuaties dat hij stopt.
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.