Leclerc en Verstappen.
Volledig scherm
PREMIUM
Leclerc en Verstappen. © ANP

‘Je wijkt of we botsen’: waarom tweestrijd Verstappen-Leclerc nóg meer vonken kan geven dan Verstappen-Hamilton

Formule 1Zeg niet langer ‘Verstappen contra Hamilton’. Na de seizoensopener van de Formule 1 in Bahrein heeft het er alle schijn van dat we dit jaar ‘Verstappen contra Leclerc’ krijgen. Niet getreurd. Geeft potentieel nog meer vonken. De twee hebben immers een geschiedenis...

19 reacties

 • eduard janssens

  1 jaar geleden
  Wij danken onze veiligheid van onze auto ' s aan de formule 1 ontwikkeling als je ziet hoe die soms uit een chrash komen leren de constructeurs hier veel uit
 • Heinz Rumes

  1 jaar geleden
  Afschaffen die wedstrijden, terwijl wij de gewone burger moeten gaan rijden met elektrische auto's gaan deze zo vervuilende wedstrijden gewoon door alsof dit de normaalste zaak is, waar zit Groen nu, of gaan we terug naar de Romeinen waar brood en spelen de gewone burger kalm hielden.
 • Jan De Schutter

  1 jaar geleden
  Albert Grisar; De piloten zijn 20 x beter getraind dan de meeste voetballers
 • Dirk Brouns

  1 jaar geleden
  Het is de facto een soort waar de beste techniek wint. Rijders zijn redelijk irrelevant dat wordt jaar en jaar duidelijk bewezen. Straks een AI besturing en is het klaar met deze ‘sport’
 • Matk Hendriksen

  1 jaar geleden
  Ach jongens, maak je toch niet zo druk. Ja, natuurlijk moet je punten halen en kunnen de eerste punten belangrijk zijn aan het einde van het seizoen. Het seizoen is nog heel.lang en over een race of 4 zal een beetje bekend worden, hoe de stand van zaken is. Vergeet ook niet dat de teams doorontwikkelen tijdens een heel seizoen. Geniet gewoon van gevechten en laat de emoties en vooroordelen thuis. Er komen nog outsiders en Hamilton hoort daar voorlopig nog niet bij. Alles is nieuw dit jaar.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.