Michael Schumacher.
Volledig scherm
PREMIUM
Michael Schumacher. © AFP

Is behandeling van wekelijks 56.000 euro nog betaalbaar? Alle vragen na zeven jaar mysterie rond Michael Schumacher beantwoord

Michael SchumacherHet is zeven jaar geleden, zijn ski-ongeval in Méribel. Zeven jaar vol onduidelijkheid, zeven jaar vol geruchten. Kortom, zeven jaar mysterie. Michael Schumacher (51) zou vorig jaar stamceltherapie ondergaan hebben in Parijs. Dit is wat we tot op vandaag weten.

41 reacties

 • Natascha Cattoor

  10 maanden geleden
  Het gaat over Michael over een mens en niet over geld.Bemoeials
 • Polutnik Ronald

  1 jaar geleden
  Als Schumacher goed was en genezen , dan was hij allang in het openbaar verschenen . Maar ik denk dat het niet goed is met hem , en het gaat ook niet meer verbeteren na zeven jaar .
 • Noël Van Den Eeckhout

  1 jaar geleden
  Als het betaalbaar is? Daar hoeft hem toch niemand mee te moeien!! Dit zullen ze zeker wel zelf het best weten!
 • Eddy Jans

  1 jaar geleden
  Zolang de man verzorgd wordt op de correcte manier heeft niemand daar iets mee te maken . De familie bepaald zelf wat ze wenst vrij te geven.
 • karin verwimp

  1 jaar geleden
  Ik denk dat wat Schumacher zelf wil de doorslag dient te geven. Niet wat de familie of de fans willen. Als hij dit aan hen duidelijk kan maken tenminste. Persoonlijk zou ik niet als een kasplantje verder willen.
 1. Stoffel Vandoorne over de F1-ontknoping: “Lewis is bestolen, maar hij heeft het WK niet in Abu Dhabi verloren”
  Formule 1
  70

  Stoffel Vandoorne over de F1-ontknoping: “Lewis is bestolen, maar hij heeft het WK niet in Abu Dhabi verloren”

  Voor Stoffel Vandoorne (29) was de ontknoping van de titelstrijd in de F1 er eentje met een ietwat zure nasmaak. Als reserverijder bij Mercedes had hij de wereldtitel natuurlijk liever naar ploegmaat Lewis Hamilton zien gaan, maar achteraf gezien gunt hij het Max Verstappen zeker ook. “Die twee waren dit seizoen van een andere planeet”, vertelt Vandoorne aan RTBF.
 2. Professor Stamcelbiologie over de toestand van Schumi: “Hij doet me op een bepaalde manier aan ‘Superman’ Christopher Reeve denken”
  PREMIUM
  Michael Schumacher

  Professor Stamcelbio­lo­gie over de toestand van Schumi: “Hij doet me op een bepaalde manier aan ‘Superman’ Christop­her Reeve denken”

  Michael Schumacher zou het afgelopen jaar in Parijs geweest zijn voor een stamceltherapie. Het is nu al zes jaar lang in het duister tasten rond de gezondheidstoestand van de F1-legende, al kan zijn bezoek in Parijs wel een indicatie geven. Schumacher ging langs bij een gerenommeerd arts die gespecialiseerd is in stamceltherapie voor het hart.
 3. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.