De klap tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton.
Volledig scherm
De klap tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton. © Screenshot Ziggo Sport

Internationale media gaan los op confrontatie Verstappen vs. Hamilton: “Messen zitten tussen de tanden nu”

Formule 1Na de opzienbarende Grand Prix van Groot-Brittannië komen ook de internationale media opinies, reacties en analyses tekort om de crash én clash tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen te duiden. Wie was fout? Wat betekent dit voor het Formule 1-seizoen? De buitenlandse kranten raken er in elk geval niet over uitgepraat.

3 reacties

 • Philippe De Naeyer

  2 maanden geleden
  Er was ruimte genoeg om samen door die bocht te gaan. Toch zie ik Verstappen meer van zijn lijn afwijken dan Hamilton dat doet.
 • Mieke Dauwe

  2 maanden geleden
  Ik trek geen partij wat het incident betreft. Dat zijn zaken die nu eenmaal gebeuren in de hitte van de strijd. Ik moet wel zeggen dat Lewis verder een hele knappe race heeft gereden en duidelijk nog niets van zijn vechtlust en talent heeft ingeboet.
 • Jef Lois

  2 maanden geleden
  Aan hen die beweren dat Hamilton volledig naast Verstappen hing bekijk de foto en stop met onwaarheden de schrijven. Hij komt met zijn voorwiel op hoogte van Verstappen zijn achterwiel.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Jos Verstappen tijdens race van zoon Max overgebracht naar ziekenhuis: “Hij heeft hem online zien winnen”
  Formule 1
  1

  Jos Verstappen tijdens race van zoon Max overge­bracht naar ziekenhuis: “Hij heeft hem online zien winnen”

  Jos Verstappen heeft de zege van zijn zoon Max op Zandvoort niet kunnen meevieren. De voormalig Formule 1-coureur ging tijdens de Dutch Grand Prix met een helikopter naar het ziekenhuis voor onderzoek, omdat hij veel last had van zijn darmen. “Hij heeft Max online zien winnen”, zegt manager Raymond Vermeulen, die samen met Verstappen senior de coureur begeleidt.