Hamilton na zijn zege en de crash van Verstappen.
Volledig scherm
Hamilton na zijn zege en de crash van Verstappen. © Reuters en Twitter

Incident Verstappen-Hamilton zindert na: dit is hoe hun concurrenten ernaar keken

Formule 1De crash van vorige zondag in Silverstone, toen Max Verstappen er na contact met Lewis Hamilton beenhard afging, blijft nazinderen. Over de verantwoordelijkheid voor de aanrijding blijven de meningen verdeeld. Maar hoe denken de andere coureurs erover?

19 reacties

 • Filip Vanlaeken

  2 maanden geleden
  Die gasten moeten volgend seizoen misschoen racen naast Hamilton of ambiëren een zitje bij McLaren, dus zijn minder eerlijk dan pakweg me. Vraag liever oud coureurs uit of zo. Wees gerust : Hamilton wist heel goed : hier kan ik enkel uit winnen. Dat maakt de beurt van Verstappen fair maar dom : hij had moeten weten dat Hamilton hem vuil ging aanpakken, want dat je zoiets niet hard kunt maken. Hamilton was vuil,Max was onvoorzichtig (of dom).
 • Dirk Adriaense

  2 maanden geleden
  Max is ook geen engeltje .. heeft er al verschillende veel agressiever afgereden in het verleden ...
 • Bella Jo

  2 maanden geleden
  Als Hanilton dit mag dan mag Verstappen dit ook. Interessant precedent...
 • Kevin Apers

  2 maanden geleden
  Fout of geen fout het is de gevolgen en de reactie van hem die het juist zo schaamtelijk maakt... Als hij er mee was afgeketst hoorde je er niemand meer over... Als hij daarna gewoon normale interviews had gegeven en mss een kleine sorry ipv te doen alsof je wereldkampioen werd dan had het ook lastig geweest maar nog sportief
 • Mark De vos

  2 maanden geleden
  Alonso heeft het bij het rechte eind. Hamilton lag al voor de bocht minstens gelijk aan verstappen dus moest remmen wat hij niet gedaan heeft. Hamilton verdiende geen straf!