“Ik kon er echt een schepje bovenop doen”: Max Verstappen wint op stratencircuit van Azerbeidzjan na rampdag voor Ferrari

Formule 1Geweldige dag voor Red Bull, rampdag voor Ferrari. Max Verstappen heeft de GP van Azerbeidzjan gewonnen, de achtste manche van het Formule 1-seizoen. Een één-tweetje voor Red Bull, want Sergio Perez werd tweede. Verstappen profiteerde optimaal van uitvallen van Charles Leclerc, die aan de leiding reed maar in ronde 20 plots te kampen kreeg met motorproblemen. Ook Carlos Sainz finishte niet. Verstappen vergroot uiteraard zijn voorsprong op Leclerc in het WK-klassement. Ook bij Mercedes overigens lachende gezichten. George Russell werd derde, Lewis Hamilton vierde.

21 reacties

 • Marko Decandt

  4 maanden geleden
  Jean Paul Heck, oei, ik tel er maar 5 momenteel. Waarvan hij er nu al 2 cadeau heeft gekregen die je als je ze bij Leclerc zou bijtellen als hij niet uitgevallen was dan aan 4 zou gezeten hebben. Ik denk dat de punten en aantal overwinningen dit jaar niet representatief is voor wie de beste is momenteel. Geen paniek voor Leclerc, hij stond na 3 races al met meer punten voor op Ver, dan dat Ver nu op Leclerc staat. Dus kan evengoed binnen een paar races weer andersom staan.
 • willy staes

  4 maanden geleden
  Ik denk dat Max een echte engelbewaarder heeft , hij zegeviert drie maal door pech bij Ferrari
 • Anthony Peeters

  4 maanden geleden
  Als Max uitvalt met motorpech is Charles een goede rijder valt Charles uit met motorpech is het de auto van Max dat zo goed is!! Haha
 • Jos Vandermeulen

  4 maanden geleden
  Juist. Steek die toppiloten in een Alfa Romeo en ze halen ook geen punten meer. F1 zou eigenlijk bij de rubriek "showbizz" horen te staan.
 • Linda D'Haese

  4 maanden geleden
  Dit toont nog maar eens aan de auto het belangrijkste is en niet de piloot
 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  3

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.