Bernie Ecclestone en Lewis Hamilton.
Volledig scherm
Bernie Ecclestone en Lewis Hamilton. © Getty/Photo News

“Ik denk dat Hamilton stopt”: ex-F1-baas verwacht dat historische ontknoping niet zonder gevolgen blijft, Brit ontvolgt iedereen op Instagram

Formule 1Voormalig Formule 1-baas Bernie Ecclestone gelooft niet dat Lewis Hamilton volgend jaar weer de strijd aangaat met Max Verstappen. De manier waarop de Brit het wereldkampioenschap verloor, zou te veel pijn hebben gedaan.

113 reacties

 • Patrick De Maesschalk

  1 jaar geleden
  Als Hamilton af haakt denk ik dat het een saai F1 jaar gaat worden, Hamilton en Verstappen waren zeker de best off..
 • pierre samaey

  1 jaar geleden
  Lewis heeft de titel niet verloren in de laatste wedstrijd, hij heeft hem verloren tijdens het ganse seizoen. Gewoon slechte verliezer en bang om volgend jaar het zelfde tegen te komen.
 • Guido David

  1 jaar geleden
  Is dit aan Ecclestone om dit bericht mede te delen? Of kom hij nog wat olie op het vuur gooien, wat zijn grootste kwaliteit was na poen scheppen!
 • kristof heymans

  1 jaar geleden
  Alleen maar respect voor Lewis! Maar nu is het aan Verstappen.
 • Philip Van Langenhove

  1 jaar geleden
  "Safety car Max" kon Lewis niet volgen tijdens de race ! Dat heeft iedereen duidelijk kunnen zien ! Latifi crasht ..Safety car en de FIA -Masi -regeltjes (met de natte vinger) doen de rest ! Deze wereldtitel werd gestolen ! Lewis is ACHT keer wereldkampioen voor miljoenen supporters ! Dat hij zou stoppen is meer dan terecht !