Corinna fier op Michael die net de GP van Hongarije heeft gewonnen.
Volledig scherm
Corinna fier op Michael die net de GP van Hongarije heeft gewonnen. © AP

“Hij zal niet opgeven”: vrouw van Michael Schumacher stelt in zeldzaam bericht dat hij “een vechter” is

Formule 1In een emotioneel antwoord op een cadeau dat Michael Schumacher is toegestuurd, geeft Schumi’s vrouw Corinna de fans dan toch weer wat hoop. 

11 reacties

 • Christiane De Kerpel

  3 jaar geleden
  Kijk, indien deze mensen de keuze maken om hun privacy te behouden heb ik daar helemaal geen problemen mee, ze hebben al genoeg miserie sinds jaren, en het is gewoon jammer dat ze hun centjes dan nog moeten opsouperen aan "verzorging" voor hun dierbare : het ware mooier geweest indien ze er anders konden van genieten ! Jammer voor de fans, maar wees toch wat begripvoller aub
 • Kristof Brys

  3 jaar geleden
  GP van Hongarije is in 2011 gewonnen door Vettel. Michael reed toen bij Mercedes GP en niet bij Ferrari.
 • Gustaaf Van Zolder

  3 jaar geleden
  Erg wat m overkomen is. Maar t is ook belachelijk dat de fans, die hem groot gemaakt hebben, nu al jaren in het ongewisse blijven staan.
 • Bernard De Smeytere

  3 jaar geleden
  Keep fightimg Michael, veel sterkte voor de familie Schumacher!
 • Bruno Vancraeynest o

  3 jaar geleden
  Wat kunnen 15 arsten continu doen aan een mens?
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Man die jarenlang manager was van Schumacher komt met zeldzame, maar weinig positieve update over F1-legende: "Heb hoop opgegeven"
  Formule 1

  Man die jarenlang manager was van Schumacher komt met zeldzame, maar weinig positieve update over F1-legende: "Heb hoop opgegeven"

  Willi Weber, de voormalige manager van Michael, heeft in een interview met een Duits magazine aangegeven dat hij er niet meer op hoopt dat Michael Schumacher (49) ooit nog de oude zal worden. Sinds zijn ski-ongeluk in het Franse Méribelin 2013 is het gissen naar de toestand van de Duitse Formule 1-legende. Weber weet meer dan de fans, maar de Duitser ziet de toestand van 'Schumi' naar eigen zeggen niet meer in gunstige zin evolueren.