Vertrouwd podiumbeeld: Hamilton trakteert ploegmaat Bottas op een champagnedouche.
Volledig scherm
PREMIUM
Vertrouwd podiumbeeld: Hamilton trakteert ploegmaat Bottas op een champagnedouche. © Photo News

Het zegt veel over Lewis: Bottas, allesbehalve een kneusje, slaagt er maar niet in om Hamilton écht uit te dagen

Formule 1In normale omstandigheden wint Mercedes alles - vingers in de neus. Zoals McLaren in 1988. Of Alfa Romeo in 1950. Vaak serveerde een seizoen met dominante auto een boeiend duel tussen de twee rijders. Niet zo nu. Lewis Hamilton rijdt zijn teamgenoot van het kastje naar de muur. Arme Bottas? Neen, Hamilton is zo goed.

3 reacties

 • H. Anckaert

  12 maanden geleden
  is het makkelijk natuurlijk! Een geluk voor hem dat hij natuurlijk op het juiste moment bij het juiste team zat!Dat is ook zijn verdienste maar ook geluk! Met het Mercedes patent hebben ze natuurlijk mijlen voorsprong op de concurrentie, die maar niet weet hoe deze achterstand ingehaald kan worden!
 • H. Anckaert

  12 maanden geleden
  Bij Mercedes heeft Hamilton een duidelijke voorkeursbehandeling! In de voorbije jaren is dit meer dan eens duidelijk gebleken! Iedere keer als het spannend zou beginnen te worden reeg Hamilton opeens alle overwinningen aan elkaar terwijl de co-rijder telkens af te rekenen had met al dan niet kleinere problemen, Mechanisch, of langere pitstops enzoverder!! Hamilton heeft bij mij nog nooit bewezen dat hij met een mindere wagen vooraan kan eindigen. In de Beste wagen 
 • Kris Lacres

  12 maanden geleden
  Over 2007 de strijd tussen Alonso en Hamilton was een draw maar enkel omdat ze bij McLaren Hamilton voorgetrokken hebben. Ze eindigen dat jaar gelijk op 1 punt van Raikonen, de laatste titel met een Ferrari bovendien. Als ze hun beloftes hadden gehouden dan was Alonso kampioen geworden. Hopelijk zien we die 2 nog eens in een gelijkwaardige wagen!