De Coster
Volledig scherm
PREMIUM
© De Coster

Het trucje van Mick zoals papa Schumacher, 600 euro voor zitje na verhoogde ticketprijs: het dagboek van onze F1-watcher in Monza

Formule 1Onze man in de paddock houdt ook in Monza zijn dagboek bij. Hij zag vrolijke klederdracht, (g)een mondmaskerplicht, een trucje van Mick Schumacher in wiens gezin privé steeds minder privé wordt en ondervindt de voordelen van een nog steeds rustige paddock. Hij heeft het ook over de slechts 16.000 toeschouwers in Monza, waar tegenwoordig 600 euro voor een zitje betaald wordt, en wist zaterdag al wie er zou winnen. Ricciardo de dag voor de race: “Max heeft al veel te veel koersen gewonnen, en hij zei me daarnet dat hij me zal laten winnen omdat ik Italiaanse roots heb...”

8 reacties

 • Karl Winslow

  1 maand geleden
  … bij F1 slaan we mekaar niet de kop in. Da is toch ook al iets waard he?
 • Eric Dens

  1 maand geleden
  @Paul Merckx. Wereldwijd kijken er meer mensen F1 dan voetbal hoor.
 • Linda Wellekens

  1 maand geleden
  Gans de entourage van de F1 zit op een andere planeet ..... Nog efkes en ze zitten daar helemaal alleen :-D
 • Jolien De Keyser

  1 maand geleden
  Beter 1 zitje voor 600 euro dan 600 zitjes voor 1 euro. Minder onkosten, meer winst.
 • Emi Hergersberg

  1 maand geleden
  over dat soort stank en lawaaihinder spreekt niemand... Het brengt geld op en dan mag alles;
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Bottas, die naar Alfa Romeo verkast, doet wenkbrauwen fronsen bij Mercedes nadat hij (even) snelste ronde van Hamilton afsnoept: “Waarom niet?”
  Formule 1
  13

  Bottas, die naar Alfa Romeo verkast, doet wenkbrau­wen fronsen bij Mercedes nadat hij (even) snelste ronde van Hamilton afsnoept: “Waarom niet?”

  Dat Max Verstappen gisteren in Zandvoort ging winnen, stond in de sterren geschreven. Voor Mercedes lag de focus in de laatste rondjes alleen nog op de snelste rondetijd, en het bijbehorende punt voor Lewis Hamilton. Valtteri Bottas ging nog bijna met die bonus aan de haal, tegen de roep van de ploegleiding in. Intussen raakte ook bekend dat de Fin vanaf volgend seizoen voor Alfa Romeo zal rijden.