Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Hamilton wil crash met Verstappen koste wat kost vermijden: “Ik ben in de meeste gevallen heel netjes geweest”

Formule 1Lewis Hamilton (36) wil herinnerd worden als een eerlijke en fatsoenlijke coureur die zijn wereldtitels heeft veroverd door “snelheid, hard werken en vastberadenheid”. Dat zei de Brit in een interview met diverse media. Het betekent dat hij in zijn tweestrijd met de doorgaans wat agressiever rijdende Max Verstappen (24) meer dan ooit op zijn hoede is. 

11 reacties

 • Paul van de velde

  1 jaar geleden
  Ben heel netjes geweest, behalve dat hij Max met 50G tegen de omheining katapulteerde.
 • Jos Van De Plas

  1 jaar geleden
  Verstappen is mentaal veel sterker dan Hamilton, die op zijn beurt kan genieten van het grooste budget en invloed in het F1 circuit.
 • rudiger cloots

  1 jaar geleden
  Marie Vanakker Hamilton heeft het talent en het meest belangrijke in de F1 verstand. Verstappen is een supertalent maar heeft het verstand niet daarom is hij na 6 jaar nog steeds geen wereldkampioen
 • Marie Vanakker

  1 jaar geleden
  Hamilton is de meest "lucky" F1 piloot in de geschiedenis van de F1. Hij is het toonbeeld van hoe iemand met een gemiddeld talent de top kan domineren met geluk en materiaal dat de concurrentie vele malen overstijgt. Voor de meesten onder ons is dan ook de wagen de echte kampioen en niet Hamilton. Volgend jaar zal Russel iedereen eens laten zien hoeveel Hamilton echt waard is. 2022 zal dan ook Hamilton zijn laatste seizoen worden.
 • Guy Custers

  1 jaar geleden
  Hij is in alle gevallen héél correct, volledig in zijn recht en in sommige gevallen iets te braaf geweest.
 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. NEXT GEN F1. Mirakelman die horrorcrash overleefde, Vlaming van amper 14 en zelfzeker kereltje gesteund door topteam: maken deze talenten hun droom waar?
  Formule 1

  NEXT GEN F1. Mirakelman die horror­crash overleefde, Vlaming van amper 14 en zelfzeker kereltje gesteund door topteam: maken deze talenten hun droom waar?

  Aanstormend talent is er altijd, ook in de autosport. In onze driedelige reeks ‘Next Gen Formule 1' bracht onze F1-watcher Jo Bossuyt drie toppertjes die werken aan die ene grote droom. Een Franse Algerijn van 18 met véél zelfvertrouwen, een Braziliaan van 21 die een gruwelijke crash meemaakte en... een Belg van nog máár 14 die 180 dagen per jaar in de kart zit. Wie wordt de nieuwe Max?