Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Hamilton wil crash met Verstappen koste wat kost vermijden: “Ik ben in de meeste gevallen heel netjes geweest”

Formule 1Lewis Hamilton (36) wil herinnerd worden als een eerlijke en fatsoenlijke coureur die zijn wereldtitels heeft veroverd door “snelheid, hard werken en vastberadenheid”. Dat zei de Brit in een interview met diverse media. Het betekent dat hij in zijn tweestrijd met de doorgaans wat agressiever rijdende Max Verstappen (24) meer dan ooit op zijn hoede is. 

11 reacties

 • Paul van de velde

  1 maand geleden
  Ben heel netjes geweest, behalve dat hij Max met 50G tegen de omheining katapulteerde.
 • Jos Van De Plas

  1 maand geleden
  Verstappen is mentaal veel sterker dan Hamilton, die op zijn beurt kan genieten van het grooste budget en invloed in het F1 circuit.
 • rudiger cloots

  1 maand geleden
  Marie Vanakker Hamilton heeft het talent en het meest belangrijke in de F1 verstand. Verstappen is een supertalent maar heeft het verstand niet daarom is hij na 6 jaar nog steeds geen wereldkampioen
 • Marie Vanakker

  1 maand geleden
  Hamilton is de meest "lucky" F1 piloot in de geschiedenis van de F1. Hij is het toonbeeld van hoe iemand met een gemiddeld talent de top kan domineren met geluk en materiaal dat de concurrentie vele malen overstijgt. Voor de meesten onder ons is dan ook de wagen de echte kampioen en niet Hamilton. Volgend jaar zal Russel iedereen eens laten zien hoeveel Hamilton echt waard is. 2022 zal dan ook Hamilton zijn laatste seizoen worden.
 • Guy Custers

  2 maanden geleden
  Hij is in alle gevallen héél correct, volledig in zijn recht en in sommige gevallen iets te braaf geweest.