Max Verstappen (l) en Lewis Hamilton.
Volledig scherm
PREMIUM
Max Verstappen (l) en Lewis Hamilton. © AFP

Hamilton-Verstappen, het duel dat iedereen bezighoudt, behalve de twee heren zélf: “Ik hoef niks op te hypen”

Formule 1Driftig wordt de titelstrijd tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen gepromoot door de Formule 1, de sport die eindelijk weer spannend is. De complete paddock praat eindeloos over het duel Hamilton-Verstappen, behalve de twee hoofdrolspelers. Maar dit wil Verstappen er wel over kwijt.

1 reactie

 • Kjell Van daele

  1 jaar geleden
  Iedereen weet toch wie de beste is, en weer wereldkampioemn word,
 1. Onze F1-watcher ziet Charles Leclerc mentaal een ferme tik krijgen: “Vooral omdat hij in het slot van de koers behoorlijk klungelig in de fout ging”
  PREMIUM
  Formule 1
  8

  Onze F1-wat­cher ziet Charles Leclerc mentaal een ferme tik krijgen: “Vooral omdat hij in het slot van de koers behoorlijk klungelig in de fout ging”

  Dominant. Anders kan je de prestatie van Max Verstappen in de vierde grand prix van het seizoen niet noemen. Charles Leclerc blijft wel leider, maar kreeg een ferme tik. In punten maar ook mentaal. En onze Formule 1-watcher merkte in Imola nog iets op. Ferrari maakte misschien wel de beste auto om aan het seizoen te beginnen, maar de marge om die kloof dicht te fietsen, is dit seizoen groter. “En in die oefening zijn twee teams onklopbaar: Red Bull en Mercedes.”
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 3. “Ze zullen mijn oor moeten afhakken”: gefrustreerde Lewis Hamilton niet zinnens om juwelen uit te doen
  Formule 1
  21

  “Ze zullen mijn oor moeten afhakken”: gefrus­treer­de Lewis Hamilton niet zinnens om juwelen uit te doen

  Het was opnieuw een frustrerende dag op het werk voor Lewis Hamilton. Ook in Melbourne was het gat op Ferrari en Red Bull te groot. Dat zijn ploegmaat George Russell voor hem eindigde, pikte. “Jullie brengen mij in een heel moeilijke positie”, klonk het richting de paddock. Waar Hamilton zijn slaap echter niet voor zal laten, is het juwelenverbod. “Ik ben niet zinnens om ze uit te doen.”