Max Verstappen (l) en Lewis Hamilton.
Volledig scherm
PREMIUM
Max Verstappen (l) en Lewis Hamilton. © AFP

Hamilton-Verstappen, het duel dat iedereen bezighoudt, behalve de twee heren zélf: “Ik hoef niks op te hypen”

Formule 1Driftig wordt de titelstrijd tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen gepromoot door de Formule 1, de sport die eindelijk weer spannend is. De complete paddock praat eindeloos over het duel Hamilton-Verstappen, behalve de twee hoofdrolspelers. Maar dit wil Verstappen er wel over kwijt.

1 reactie

 • Kjell Van daele

  2 jaar geleden
  Iedereen weet toch wie de beste is, en weer wereldkampioemn word,
 1. ONS RAPPORT. Van “pure klasse” tot “andermaal in de bandenmuur”: net geen maximumscore en amper twee buizen in Miami
  PREMIUM
  9

  ONS RAPPORT. Van “pure klasse” tot “andermaal in de bandenmuur”: net geen maximumsco­re en amper twee buizen in Miami

  Max Verstappen blijft domineren. De Nederlander pakte gisteren alweer zijn derde zege van het seizoen na een knappe inhaalrace. Onze F1-watcher overschouwt het deelnemersveld van de Grote Prijs van Miami met een kritische blik in de vorm van een rapport. Alle twintig piloten worden, in volgorde van uitslag, beoordeeld met een punt op tien. Verstappen krijgt net geen maximumscore, ook onder meer Alonso, Russell en Magnussen krijgen goede punten.
 2. ONS RAPPORT. “Moet Vandoorne daarvoor langs de kant toekijken?” en “Alonso slachtoffer van wekelijkse clubvergadering der regelneven”: de punten na Djedda
  PREMIUM
  5

  ONS RAPPORT. “Moet Vandoorne daarvoor langs de kant toekijken?” en “Alonso slachtof­fer van wekelijkse clubverga­de­ring der regelneven”: de punten na Djedda

  Genoeg voor de overwinning in Saoedi-Arabië was het niet, maar Max Verstappen toonde in Djedda opnieuw zijn ongekende klasse. Vanaf plek 15 gestart was de wereldkampioen slim en snel en zorgde hij er handig voor dat hij leider in het WK bleef. Onze F1-watcher beloont de Nederlander dan ook met het hoogste punt van het hele pak: 8,5/10. Een punt dat hij slechts aan één iemand anders ook geeft. Drie buizen ook. Een 5 op 10 voor Nico Hulkenberg: “Moet onze Stoffel Vandoorne daarvoor langs de kant staan toekijken?”