Lewis Hamilton.
Volledig scherm
Lewis Hamilton. © AFP

Hamilton pakt 95ste GP-zege na turbulente race in Bahrein, Red Bull met Verstappen en Albon mee op het podium

Formule 1Lewis Hamilton heeft een turbulente GP van Bahrein gewonnen. De Britse wereldkampioen was de betere van Max Verstappen en Alexander Albon. Het wedstrijdbegin werd opgeschrikt door een zware crash van Romain Grosjean. Voor Hamilton is het de 95ste GP-zege uit z'n carrière. 

3 reacties

 • rudi van dijck

  3 maanden geleden
  Jimmy Helsen, ja idd juist. maar het is ook die mentale kracht die Lewis telkens opnieuw kan opladen als geen ander, dat is wat hem zo speciaal maakt. Rosberg is na zijn WK daarom gestopt.. omdat hij mentaal totaal kapot zat, en het mentaal niet meer kon opbrengen om zo door te gaan. en Bottas ondergaat nu hetzelfde lot. die krijgt echt wel dezelfde middelen hoor. en een snelle ronde rijder zelfs!! maar op een ganse race, mentaal zeker geen Lewis!!
 • Jimmy Helsen

  3 maanden geleden
  Volledig akkoord, Lewis is een topper. Maar geef toe: de seizoenen waarin hij het moest opnemen tegen Rosberg waren toch veel spannender. Bottas is net Zoals Albon bij RB: niet goed genoeg... 
 • Glorieux Marieke

  3 maanden geleden
  De beste piloot won weer en met de beste wagen. De regelmaat waarmee Hamilton alle GP reed dit jaar reed toont aan dat hij de beste is. Dit was ook het commentaar van de piloten over Hamilton en ze waren allemaal unaniem, hij is de betere.
 1. Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstander ligt Real eruit"
  Play

  Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstan­der ligt Real eruit"

 2. "Voorbereiding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"
  Play

  "Voorberei­ding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"