Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Hamilton neemt het op voor concurrent: “Media moeten meer respect tonen voor Vettel”

Formule 1Sebastian Vettel kreeg afgelopen weekend na zijn mislukt inhaalmanoeuvre op Max Verstappen de wind van voren. De Duitser werd (andermaal) hard aangepakt door de media. En dat zint Lewis Hamilton niet. Zo liet de Brit verstaan op Instagram.

8 reacties

 • Freddie Lamers

  3 jaar geleden
  Verstappen in die Ferrari, en dan gaan we weer vuurwerk zien. Maar of dit gaat gebeuren? Een Belg/Nederlander zal voor Ferrari wel niet de juiste uitstraling hebben.
 • raf peeters

  3 jaar geleden
  Denk niet dat Vettel langer dan zijn contract bij Ferrari 2020 zal rijden ,hij heeft er zo stilaan genoeg van.
 • Patricio Murphy

  3 jaar geleden
  Hij heeft wel gelijk...vettel is al lang niet meer de ‘wild boy’ van vroeger...is duidelijk rustiger geworden...ze lijken wel allemaal gefrustreerd door ene Verstappen die steeds op het randje zijn acties doet(of erover).’...en nooit van enige fout weet...de aanrijding t’s Vettel en Verstappen is zeker niet puur de fout van Vettel...op de foto is duidelijk te zien dat hij er naast zat maar dan gaat de deur dicht...
 • Marc Van Buynder

  3 jaar geleden
  Binnen drie jaar rijden ze samen voor Ferrari, iedereen tevreden? De hardste janker over de radio is Vettel, iedereen rijd in zijne weg en als hij iemand tegenkomt met karakter knalt hij die opzij. Verstappen is goe bezig als je voorbij wil moet je er voor werken en niet doen zoals die andere watjes plaats laten als er iets rood in je spiegels te zien is.
 • Bart Cornelis

  3 jaar geleden
  Wint hij is het niet goed en als hij een collega-concurrent wil steunen is het ook niet goed. Bende klagers hier. Nooit zal het goed genoeg zijn.
 1. Bottas, die naar Alfa Romeo verkast, doet wenkbrauwen fronsen bij Mercedes nadat hij (even) snelste ronde van Hamilton afsnoept: “Waarom niet?”
  Formule 1
  13

  Bottas, die naar Alfa Romeo verkast, doet wenkbrau­wen fronsen bij Mercedes nadat hij (even) snelste ronde van Hamilton afsnoept: “Waarom niet?”

  Dat Max Verstappen gisteren in Zandvoort ging winnen, stond in de sterren geschreven. Voor Mercedes lag de focus in de laatste rondjes alleen nog op de snelste rondetijd, en het bijbehorende punt voor Lewis Hamilton. Valtteri Bottas ging nog bijna met die bonus aan de haal, tegen de roep van de ploegleiding in. Intussen raakte ook bekend dat de Fin vanaf volgend seizoen voor Alfa Romeo zal rijden.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.