Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Hamilton neemt het op voor concurrent: “Media moeten meer respect tonen voor Vettel”

Formule 1Sebastian Vettel kreeg afgelopen weekend na zijn mislukt inhaalmanoeuvre op Max Verstappen de wind van voren. De Duitser werd (andermaal) hard aangepakt door de media. En dat zint Lewis Hamilton niet. Zo liet de Brit verstaan op Instagram.

8 reacties

 • Freddie Lamers

  3 jaar geleden
  Verstappen in die Ferrari, en dan gaan we weer vuurwerk zien. Maar of dit gaat gebeuren? Een Belg/Nederlander zal voor Ferrari wel niet de juiste uitstraling hebben.
 • raf peeters

  3 jaar geleden
  Denk niet dat Vettel langer dan zijn contract bij Ferrari 2020 zal rijden ,hij heeft er zo stilaan genoeg van.
 • Patricio Murphy

  3 jaar geleden
  Hij heeft wel gelijk...vettel is al lang niet meer de ‘wild boy’ van vroeger...is duidelijk rustiger geworden...ze lijken wel allemaal gefrustreerd door ene Verstappen die steeds op het randje zijn acties doet(of erover).’...en nooit van enige fout weet...de aanrijding t’s Vettel en Verstappen is zeker niet puur de fout van Vettel...op de foto is duidelijk te zien dat hij er naast zat maar dan gaat de deur dicht...
 • Marc Van Buynder

  3 jaar geleden
  Binnen drie jaar rijden ze samen voor Ferrari, iedereen tevreden? De hardste janker over de radio is Vettel, iedereen rijd in zijne weg en als hij iemand tegenkomt met karakter knalt hij die opzij. Verstappen is goe bezig als je voorbij wil moet je er voor werken en niet doen zoals die andere watjes plaats laten als er iets rood in je spiegels te zien is.
 • Bart Cornelis

  3 jaar geleden
  Wint hij is het niet goed en als hij een collega-concurrent wil steunen is het ook niet goed. Bende klagers hier. Nooit zal het goed genoeg zijn.
 1. Wat een suspense: Hamilton knalt Verstappen al in openingsronde uit de race, waarna hij na bloedstollend einde ook nog zege pakt
  Play
  Formule 1
  70

  Wat een suspense: Hamilton knalt Verstappen al in openings­ron­de uit de race, waarna hij na bloedstol­lend einde ook nog zege pakt

  Lewis Hamilton heeft een tumultueuze Formule 1-manche van Groot-Brittannië gewonnen. De zevenvoudige wereldkampioen tikte na een halve ronde WK-leider Max Verstappen aan, waardoor de Nederlander ongenadig hard in de bandenmuur vloog. De medische situatie van Verstappen lijkt oké, al ondergaat hij wel nog bijkomend onderzoek. Hamilton kreeg tien seconden straftijd, maar rolde in de voorlaatste ronde alsnog de onfortuinlijke Charles Leclerc op, die na de herstart een hele race op kop reed, maar dus zijn eerste overwinning van het seizoen door de neus zag geboord. In het WK-klassement ziet Verstappen zijn voorgift op Hamilton logischerwijze flink slinken.