Lewis Hamilton
Volledig scherm
PREMIUM
Lewis Hamilton © AP

Geen Lewis Hamilton in 2021? Hoe het voor de zevenvoudige wereldkampioen buigen of barsten is

Formule 1Het lijkt onwaarschijnlijk maar is een scenario dat op tafel ligt: dat Lewis Hamilton seizoen 2021 thuis voor televisie moet volgen. Hoe de zevenvoudige wereldkampioen zijn hand overspeelde in de onderhandelingen met Mercedes. En zal moeten buigen, als hij straks achter het stuur wil zitten.

59 reacties

 • annie laureys

  3 weken geleden
  OK het bedrag is hoog , maar er is ook een Risico aan , kan soms rap gebeurd zijn. Voetbal zie daar de vergoedingen eens , dat ge bij sommige boven de grotere mil. bedragen , en dat is een mensenhandel verhuur van spelers .
 • Marie Vanakker

  1 maand geleden
  Ze kunnen hem zelfs vragen om te betalen om te mogen rijden met hun Merc. Hij wil die achtste titel zo graag dat hij er zelfs een dikke som geld voor over heeft. Mercedes heeft hier alle troeven, zeker nu ze een vervanger zoals Russel hebben. Winnen kan Hamilton alleen maar met hun Mercedes hij is zo bang van wat tegenstand op gelijke voet dat hij zelfs niet wil dat Russel in de tweede wagen rijd. En in een Red Bull naast Verstappen zou het snel duidelijk worden wat een Mercedes echt waard is.
 • Harold Anckaert

  1 maand geleden
  Voor al de Hamilton fans, sorry maar dit heeft niets meer te maken met respect! 40milj€/jaar en 10% van de tv rechten, Excuseer?? Hij is de eerste rijder die alle records verslaat van Schumacher maar is dan de enige die door de wagen meermaals Wk geworden is! Draait en keer het hoe je wil, Russel verwelkte Hami in zijn races en het werd duidelijk dat Hamilton toen niet zo uitzonderlijk was, wel de wagen! Van mij zou hij mogen opkrassen met deze arrogantie!!
 • anatole bettencourt

  1 maand geleden
  Hij zal uiteindelijk wel tekenen hoor ; waar zou hij anders gaan ?
 • ingrid grieten

  1 maand geleden
  Mercedes kan zonder Hamilton maar Hamilton kan niet zonder Mercedes. Mercedes heeft alle troeven in handen door de snelste auto te hebben plus beschikbare rijders en Hamilton zijn zwakste kaart is de overdreven aandacht die hij wil hebben hetgeen hem de laatste maanden al aardig wat fans heeft gekost.
 1. "Brugse beursgang slim plan: zo kan kapitaalverhoging gebruikt worden om stadion te bouwen"
  Play

  "Brugse beursgang slim plan: zo kan kapitaal­ver­ho­ging gebruikt worden om stadion te bouwen"

 2. Marc Degryse over beursgang van Club Brugge: “Dit geeft aan hoe groot ze zijn én willen worden”
  Play
  Club Brugge
  9

  Marc Degryse over beursgang van Club Brugge: “Dit geeft aan hoe groot ze zijn én willen worden”

  25 februari