Gedupeerden krijgen bedenkelijk goedmakertje: waarom er geen échte compensatie komt voor uitgeregende F1-race in Francorchamps

Formule 1Eindelijk krijgen gedupeerden compensatie voor de Belgische F1-race die er geen was. Ruim drie en een halve maand na de door regen weggespoelde grand prix van Francorchamps. Nick Van den Berghe, eind augustus een van de onfortuinlijke toeschouwers , is niet van plan erop in te gaan, want kon zijn ogen niet geloven toen hij de mail opende: “Na alle ellende die we over ons heen kregen, slaat dit gewoon nergens op…” Dit is waarom er geen échte compensatie komt. 

28 reacties

 • Marcel Desmet

  1 jaar geleden
  Elk jaar mag de belastingbetaler hier voor opdraaien, als F1 fan sinds 40 jaar vind ik Francorchamps een van de beter circuits op de kalender, maar voor mij mag het wel eens failliet gaan, genoeg mooie circuits te vinden.
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Hopelijk blijven ze de volgende jaren met duizenden weg! Dat zou dan hun verdiende loon zijn.
 • eduard janssens

  1 jaar geleden
  Volgend jaar thuisblijven ;dat zal zwaarder doorwegen bij de organisatie
 • Gunter houbrechts

  1 jaar geleden
  Mij zien ze er niet meer.
 • Paul Verbeeck

  1 jaar geleden
  Dit evenement is al ieder jaar verlies latend geweest , dus als ze het publiek gaan terug betalen is hun financiële put nog wat groter . En wie draait daarvoor op , juist de belastingbetaler. Gewoon stoppen ermee , spijtig voor diegenen die er wel geld aan verdienen. Vele sportmanifestaties kunnen enkel blijven bestaan door subsidie , schaf deze af en velen moeten ermee stoppen.