Lewis Hamilton met ploegbaas Toto Wolff.
Volledig scherm
PREMIUM
Lewis Hamilton met ploegbaas Toto Wolff. © Photo News

Game of Thrones in de paddock: stoelendans in F1, met Mercedes-baas Wolff als opperheerser in de ijzeren troon

Formule 1Russell naar Mercedes en Bottas naar Alfa Romeo. Niet De Vries maar Albon naar Williams. Hoe talent niet het eerste criterium is voor een transfer in formule 1. Wel een genadeloze strijd om macht en invloed. Met coureurs als krijgers, en teambazen die op de ijzeren troon willen.

7 reacties

 • Henri Demeer

  1 dag geleden
  ze gaan er goed van langs krijgen in Austin
 • Jef Lois

  1 maand geleden
  Nu er rijders zijn met net zo een goede of zelfs betere wagen gaat het verhaaltje dat Hamilton de beste rijder is niet meer op. Hij kan .et momenten zelfs niet meer volgen. Hij heeft gewoon het geluk gehad om jaren over de beste wagen te beschikken, en dan moet hij soms een concurent van de baan rijden
 • Henri Demeer

  1 maand geleden
  Geen geld en geen palmares = geen zitje
 • Alain De Pauw

  1 maand geleden
  Botas kansen genoeg gehad, ik denk het niet. Hoe dikwijls heeft hij zich al moeten in houden voor blijf er Hamilton? De volgende zal niks anders moeten doen geloof me. Wie het meeste geld meebrengt wordt de driver.
 • Georges Peleman

  1 maand geleden
  Het is juist wel het talent dat telt! Bottas heeft kansen genoeg gehad, ik zelf heb ook altijd in Bottas geloofd maar het lukt niet. Russel heeft duidelijk bewezen tot wat hij instaat is. En Albon kreeg de kans niet dankzij een zekere Hamilton die hem eruit kegelde en minstens 2x weg podium.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Lewis Hamilton wijst naar F1-bazen nadat fans in de kou blijven staan: “Die twee rondjes draaiden alleen om het geld”
  Formule 1
  16

  Lewis Hamilton wijst naar F1-bazen nadat fans in de kou blijven staan: “Die twee rondjes draaiden alleen om het geld”

  Een pijnlijke aftocht in Spa-Francorchamps. De toeschouwers — die ondanks het noodweer ambiance bleven creëren — kregen na uren in de regen twee rondjes voorgeschoteld, achter de safety car dan nog. En het is nog lang niet zeker dat ze hun geld zullen terugzien. Zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton is daar niet mee opgezet. “We zouden beter moeten weten.”