Lewis Hamilton met ploegbaas Toto Wolff.
Volledig scherm
PREMIUM
Lewis Hamilton met ploegbaas Toto Wolff. © Photo News

Game of Thrones in de paddock: stoelendans in F1, met Mercedes-baas Wolff als opperheerser in de ijzeren troon

Formule 1Russell naar Mercedes en Bottas naar Alfa Romeo. Niet De Vries maar Albon naar Williams. Hoe talent niet het eerste criterium is voor een transfer in formule 1. Wel een genadeloze strijd om macht en invloed. Met coureurs als krijgers, en teambazen die op de ijzeren troon willen.

6 reacties

 • Jef Lois

  1 maand geleden
  Nu er rijders zijn met net zo een goede of zelfs betere wagen gaat het verhaaltje dat Hamilton de beste rijder is niet meer op. Hij kan .et momenten zelfs niet meer volgen. Hij heeft gewoon het geluk gehad om jaren over de beste wagen te beschikken, en dan moet hij soms een concurent van de baan rijden
 • Henri Demeer

  1 maand geleden
  Geen geld en geen palmares = geen zitje
 • Alain De Pauw

  1 maand geleden
  Botas kansen genoeg gehad, ik denk het niet. Hoe dikwijls heeft hij zich al moeten in houden voor blijf er Hamilton? De volgende zal niks anders moeten doen geloof me. Wie het meeste geld meebrengt wordt de driver.
 • Georges Peleman

  1 maand geleden
  Het is juist wel het talent dat telt! Bottas heeft kansen genoeg gehad, ik zelf heb ook altijd in Bottas geloofd maar het lukt niet. Russel heeft duidelijk bewezen tot wat hij instaat is. En Albon kreeg de kans niet dankzij een zekere Hamilton die hem eruit kegelde en minstens 2x weg podium.
 • Hans Van Trier

  1 maand geleden
  Vindt dat het niet moet kunnen dat hij kan beslissen wie er in een Williams rijdt en dan ook nog eisen komen ,komt omdat het de laatste jaren te gemakkelijk ging en nu niet alles van vanzelfsprekend is