Vanaf 2022 zien de Formule 1-wagens er iets anders uit.
Volledig scherm
Vanaf 2022 zien de Formule 1-wagens er iets anders uit. © Instagram: f1

Formule 1-wagens ondergaan in 2022 flinke metamorfose om races spannender te maken

Formule 1De organisatie van de Formule 1 heeft op het circuit in het Engelse Silverstone de nieuwe bolides en reglementen voor volgend seizoen onthuld. Ten opzichte van dit jaar zien de nieuwe wagens er in veel opzichten anders uit. 

5 reacties

 • Marko Decandt

  3 weken geleden
  hein demeyer, je zou dan wel eens kunnen verschieten wie dat dan echt zijn. Zou me niet verbazen dat dit dan niet meer Hamilton en Verstappen zijn. Laten we eerlijk zijn, beiden krijgen topprioriteit bij hun team en het team zorgt dat alles tot in de puntjes afgesteld staat voor hen in tegenstelling tot hun teamgenoten. Ik zou eerder Russel en Norris voor hen dan verwachten.
 • hein demeyer

  4 weken geleden
  alle tijdens de koers regelbare electronica eruit en één soort banden met profiel , ja gaat wat zien wie de echte piloten zijn .
 • Erik Meers

  2 maanden geleden
  Doe zoals in de DTM de winnaar krijgt een aantal kilo ballast de volgende wedstrijd , men kan dat ook uitbreiden naar pakweg de top 5 , de winnaar + 40 kg , de 2de + 30kg enz . Spektakel gegarandeerd
 • emile laureys

  2 maanden geleden
  Spannender maken??Dat zeggen ze al jaren na elke regelements wijziging.Zo spannend dat Hamilton zonder de minste tegenstand 7 keer kampioen kon worden.
 • Ramon Simon

  2 maanden geleden
  Minder technische vrijheid betekent dat de teams met het meeste geld de milliseconden snelheid vinden. Leert men het dan nooit? Hoe meer vrijheid hoe meer kan dat op een andere manier snelheid vind. Maar artificieel proberen iedereen gelijk te maken maakt er een circus met dwaze regels van. Straks is het een loterij.
 1. Jos Verstappen tijdens race van zoon Max overgebracht naar ziekenhuis: “Hij heeft hem online zien winnen”
  Formule 1
  1

  Jos Verstappen tijdens race van zoon Max overge­bracht naar ziekenhuis: “Hij heeft hem online zien winnen”

  Jos Verstappen heeft de zege van zijn zoon Max op Zandvoort niet kunnen meevieren. De voormalig Formule 1-coureur ging tijdens de Dutch Grand Prix met een helikopter naar het ziekenhuis voor onderzoek, omdat hij veel last had van zijn darmen. “Hij heeft Max online zien winnen”, zegt manager Raymond Vermeulen, die samen met Verstappen senior de coureur begeleidt.