Max Verstappen en Lewis Hamilton.
Volledig scherm
Max Verstappen en Lewis Hamilton. © Red Bull en Mercedes

Formule 1 nadert apotheose. Wat is de kloof? Waar wordt nog geracet? En kunnen Verstappen en Hamilton beiden wereldkampioen worden?

Formule 1Met nog twee races te gaan nadert het Formule 1-jaar 2021 zijn apotheose. Waar én wanneer stappen klassementsleider Max Verstappen en Lewis Hamilton weer in hun bolides, hoe ziet het programma er nog uit voor de twee rivalen en hoeveel punten zijn er nog te verdelen?

17 reacties

 • Francis Davis

  1 jaar geleden
  Verstappen gaat sowieso zijn of een andere auto in de prak rijden ,let maar op !
 • Nico Maenhout

  1 jaar geleden
  Er staan nog 52 punten op het spel. Nog 2 voor de snelste ronde in iedere race. Die hebben al meerdere maal felbevochten geweest en kunnen nog de doorslag geven.
 • jos jansen

  1 jaar geleden
  Hamilton wordt wereldkampioen er zal niets te doen te doen zijn!
 • eduard janssens

  1 jaar geleden
  Dat klopt Dries Decypere zekere niet dat hun idool Hamilton zijn collega's van baan rijd !!
 • Gunter houbrechts

  1 jaar geleden
  Max zou de verdiende wereldkampioen zijn.
 1. Kassa van Max Verstappen rinkelt: 48 miljoen euro per jaar en minstens 5 miljoen dankzij sponsors
  Play
  Formule 1
  19

  Kassa van Max Verstappen rinkelt: 48 miljoen euro per jaar en minstens 5 miljoen dankzij sponsors

  Nadat zijn eerste wereldtitel in de Formule 1 hem geen windeieren legde, treedt Max Verstappen (25) na nummer twee straks nog wat harder toe tot de lijst van absolute topverdieners in de sport. Volgens welingelichte bronnen verdient ‘Mad Max’ vanaf dit seizoen om en bij de 48 miljoen euro. Zelfs naar F1-normen is dat een duizelingwekkend bedrag. Geen enkele coureur schepte ooit meer. En ja, daar komt zelfs nog wat bovenop.
 2. Onze F1-watcher in Austin zag hoe Ricciardo niet van zijn paard viel, hoe Verstappen werd uitgejouwd, maar vooral hoe de ‘budgetkwestie’ de F1 in de ban houdt
  PREMIUM
  FORMULE 1 - DAGBOEK VANUIT AUSTIN
  4

  Onze F1-wat­cher in Austin zag hoe Ricciardo niet van zijn paard viel, hoe Verstappen werd uitgejouwd, maar vooral hoe de ‘budget­kwes­tie’ de F1 in de ban houdt

  Onze F1-watcher hield in Austin zijn dagboek bij, zag hoe Norris het verst sloeg, Daniel Ricciardo niet van zijn paard viel, maar vooral hoe de kwestie van de ‘budgetlimiet’ de hele Formule 1 begint te besmetten: “Max en zijn teambaas werden uitgejouwd in de fanzone, ‘cheaters!’”