Photo News
Volledig scherm
© Photo News

F1-topman na incident in Brazilië: “Max Verstappen moet zich leren beheersen”

Formule 1Max Verstappen moet beter zijn emoties onder controle houden. Dat is van essentieel belang voor zijn carrière in de Formule 1. Dat zegt Ross Brawn, sportief directeur van de belangrijkste autosportklasse. “Zijn fysieke confrontatie met Esteban Ocon was geen fraaie aanblik en ook niet te rechtvaardigen'', aldus Brawn tegen Autosport in een terugblik op de GP van Brazilië.

54 reacties

 • Jef gast

  2 jaar geleden
  Ghislain heb jij wel dezelfde race gekeken?
 • Glorieux Marieke

  2 jaar geleden
  Amaai Pascale Somers-Billion, noem je dat kalm? We zijn hier wel in de F1 en niet in een bokswedstrijd! Verstappen is wel een pretmeneer die denkt dat hij zich alles mag permitteren. Meneer Verstappen, je bent tweemaal in de fout gegaan, eens in de koers en eens na de koers. Je had meer achting gehad door te zwijgen en zeker door je belachelijke en kinderlijke reactie na de wedstrijd achterwege te laten.
 • Olivier De Bruycker

  2 jaar geleden
  Ja, juist. Max heeft nog nooit iemand van de baan gereden.
 • Peter Thys

  2 jaar geleden
  laat Verstappen Ocon zijn en Vettel die vooroprijdt en opeen zal het Vettel(Max hier) zijn die de schuldige is. 2 andere namen dezelfde situatie en je zult hier nogal wat hun karre zien draaien!
 • Ricardo Paulssen

  2 jaar geleden
  raf Peeters zet je anti Hollander bril af man. ondertussen kennen we het wel
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Ex-turnster Aagje Vanwalleghem over verontschuldigingen: "Belangrijk moment"
  Play

  Ex-turn­ster Aagje Vanwalleg­hem over veront­schul­di­gin­gen: "Belangrijk moment"

 2. Gefrustreerde Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal
  Play

  Gefrus­treer­de Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal