George Russell leek lange tijd op weg naar de zege, maar geknoei bij zijn team deed hem de das om.
Volledig scherm
PREMIUM
George Russell leek lange tijd op weg naar de zege, maar geknoei bij zijn team deed hem de das om. © Photo News

“Een nooit eerder geziene janboel”: onze F1-watcher is snoeihard voor Mercedes en heeft het ook over heuglijk nieuws dat tegelijk bedroevend is

Formule 1De zeer boeiende grand prix van Sakhir was er eentje die bij insiders wenkbrauwen deed fronsen. “Het was niet meteen glijmiddel voor de geloofwaardigheid van de sport”, stelt onze F1-watcher. Maar er was ook een lichtpunt in Sergio Pérez, de man voor wie er volgend seizoen zowaar geen plaats meer is.

9 reacties

 • Erik Meers

  3 weken geleden
  Geklungel van Mercedes was allemaal in scene gezet , Russel was de wedstrijd aan het winnen met 2 vingers in de neus , een rijder met amper 2 a 3 dagen ervaring in die wagen .Als hij zou winnen was de geloofwaardigheid van de F1 om zeep en was er een zeer flinke deuk in het blazoen van de "beste F1 piloot aller tijden " Hamilton .
 • rudi van dijck

  1 maand geleden
  dit komt Merc perfect uit. de druk op Lewis word groot!! die moet AL zijn eisen gaan milderen nu!! al is er nu in de UK ook het gerucht dat er een wissel met Bottas en Russel aan de gang is!! ook al heeft Bottas een contract voor 2021. maar een ruil met het B-team kan altijd uiteraard. en hierdoor heeft Merc wel alle troeven in handen tov Lewis.
 • dirk claeys

  1 maand geleden
  Mercedes heeft zelf deze situatie gecreëerd, als russel won, had iedereen het gevoel dat elke f1 rijder kan winnen, deze sport bijna uitgedoofd, want deze motoren zijn binnenkort verboden! 
 • Marie Vanakker

  1 maand geleden
  Eric Vandamme Russel heeft 3 dagen met die wagen mogen rijden voor hij starte. Lewis is een degelijk piloot daar is geen twijfel over. Zijn er op het ogenblik betere dan hem in het rijders veld? Wel ja, en dat zijn er niet een paar maar zeker een stuk of tien.Je moet rekenen dat hij niet alleen de beste auto heeft maar ook een teamgenoot die hem moet laten passeren wanneer hij het wil. Goed maar ver van de beste.
 • Jeffrey Meykens

  1 maand geleden
  Voor alle duidelijkheid, de wagen van Verstappen is zeker niet zo goed als de Mercedes!Terechte opmerking van Lucien, de wagen bepaald in grote mate de overwinning! De vernedering voor Hamilton was te groot geweest, gezien de kampioenschappen reeds verdeeld zijn was dit een mooie strategie om Hamilton uit de wind te zetten! Jammer voor Russell.
 1. Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"
  Play

  Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"

 2. Beerschot-voorzitter Vrancken: "Ontgoocheld, maar ook nieuwe opportuniteiten"
  Play

  Beer­schot-voorzitter Vrancken: "Ontgoo­cheld, maar ook nieuwe opportuni­tei­ten"