Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Een dure crash: Red Bull moet 1,5 miljoen euro neertellen om bolide Verstappen op te lappen

Formule 1Red Bull heeft een flink bedrag moeten neertellen om de Formule 1-auto van Max Verstappen weer in orde te maken. De Nederlander crashte zondag in de Grote Prijs van Groot-Brittannië al vroeg na een aanrijding met de Britse wereldkampioen Lewis Hamilton.

8 reacties

 • MARTIN VERHAMME

  1 jaar geleden
  Moh gasten toch, doe eens normaal,kzeg al vn vr ht seizoen dat Max kampioen wordt, ds racen e , Hamilton meer of minder, ds ook een champion e 🙋‍♂️
 • Marc Electeur

  1 jaar geleden
  Beste Ronny, moest Stoffel Vandoorne nog maar de helft van die zogenaamde arrogantie hebben dan reed hij ook in formule 1. Dat maakt nu net de topper (naast snel kunnen rijden natuurlijk).
 • kristof heymans

  1 jaar geleden
  Lang leven Max! Een pure racer zoals er maar weinig meer zijn!
 • Ricardo Paulssen

  1 jaar geleden
  Beste Ronny, welke arrogantie bedoel je eigenlijk? Verstappen is eerder direct en draait niet om de pot heen, dat is geen arrogantie. Buiten dat is Verstappen van de laatste 2 seizoenen niet die van de eerste seizoenen.
 • Ronny Biesen

  1 jaar geleden
  Eigen schuld dikke bult. Men moet die arrogante Verstappen eens een lesje leren.
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 3. Nieuwe FIA-president Mohammed Ben Sulayem is een man met een missie (en dat hebben er intussen velen geweten)
  PREMIUM
  Formule 1
  1

  Nieuwe FIA-president Mohammed Ben Sulayem is een man met een missie (en dat hebben er intussen velen geweten)

  Sinds eind 2021 is hij de nieuwe president van de Internationale Autosportfederatie. En dat hebben er intussen velen geweten. Mohammed Ben Sulayem laat geregeld zien en voelen dat hij er is. En dat zijn FIA een gezaghebbende partij is. Op een manier die niet door iedereen gesmaakt wordt. Vorige week nog ging zowel Liberty Media als de Formule 1-teams op hun achterste poten staan.