De crash.
Volledig scherm
De crash. © RV

Drama in Francorchamps: jonge Fransman komt om in Formule 2-race

Formule 1Nooit was autosport veiliger dan vandaag. Maar het lot was de jonge Anthoine Hubert wel heel ongunstig gestemd: hij werd op de slechts mogelijke manier aangereden door een concurrent. Dwars in de flank, op volle snelheid. Een ware horrorcrash. Die hij niet overleefde.

26 reacties

 • dieter vandewiele

  2 jaar geleden
  Meneer tuymans weet duidelijk niet waarover hij praat!! Ikzelf heb jaren motorcross gedaan en kan u verzekeren dat er geen enkele niet gemotoriseerde sport meer fysieke inspanningen vraagt dan deze!!!!!!
 • Mario Kennes

  2 jaar geleden
  Jammer ongeluk. Een samenloop van omstandigheden. In het begin van de wedstrijd waarbij iedereen nog achter elkaar hangt en de rijders weinig ruimte hebben om alles te ontwijken boven op de Radillon. Het mag wel gezegd worden dat het de eerste dodelijk ongeval is in de geschiedenis van de GP2/F2. Er zijn tientallen wielrenners gestorven terwijl ze op de fiets reden met seriues lagere snelheden. Mis maakt heet duidelijk dat furmule races enorm veilig zijn, maar deze impact was dan ook enorm.
 • Mario Vercaigne

  2 jaar geleden
  Rip. Maar dit hoort erbij , jammer maar dit is hun job !! En er zijn er dagelijks die verongelukken op hun werk !! En daar wordt geen kritiek op gegeven !! Moeten we dan al het werken en fabrieken verbieden ?? Mensen dit is een ongeval zoals er in de racerij duizenden gebeuren !! Deze heeft jammer genoeg pech gehad !! Niet de crach is zijn dood geweest maar de aanrijding achteraf !!!!
 • kelly Bernaert

  2 jaar geleden
  veel sterkte voor iedereen die er mee te maken heeft. RIP
 • Patrick Coens

  2 jaar geleden
  een dramatisch ongeval ,sterkte aan de familie