AFP
Volledig scherm
© AFP

Dit zijn de riante salarissen van de Formule 1-rijders in 2018 en Vandoorne zit in de top tien

Formule 1Kevin De Bruyne mag dan wel vanaf nu 300.000 euro per week verdienen, sommige van zijn sportcollega's in de Formule 1 doen nog beter. Sportwebsite Tsmsportz diepte de cijfers op en publiceerde  de salarissen van de piloten voor 2018.

10 reacties

  • Kozzion Mozz

    5 jaar geleden
    dik verdiend ! en ik gun ze het allemaal ! Alle jaloerse mensen moeten maar ook van jongsaf ook voor een sport kiezen en ervoor leven en het talent hebben om het te bereiken. er zijn 20 F1 rijders op de hele wereld. 20 ! wat moeten die mensen verdienen volgens de menigte? 2000 € netto per maand ? Sorry maar dat verdien je door aan een band te staan met nachtpremies , niet voor hetgeen zij hier presteren. Jaloers? doe hetzelfde, geef er alles voor op en ga ervoor !
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    ben er niet jaloers op ,deze gasten riskeren hun leven voor hun sport en hun suporters zelfs die van de tegenstanders,ze mogen verdienen wat ze willen ,maar ik zal ook geen traan laten bij ongevallen,ze wisten en weten wat ze doen
  • robert dumortier

    5 jaar geleden
    Als de bazen zoveel geld over hebben om ute betalen wat is er dan mis aan om dat contract te ondertekenen, en welk probleem heeft u daar mee doe zelf aan sport en tracht bij de honderd beste te zijn misschien krijgt u nog meer! proberen!
  • Pedro Gonzalez

    5 jaar geleden
    En een wetenschapper die miljoenen levens redt krijgt, daarbij vergeleken, een aalmoes in zijn handen geduwd.
  • Jurgen Van Den Bergh

    5 jaar geleden
    Lance Stroll wordt in feite onrechtstreeks betaald door zijn eigen vader die zijn zoontje een zitje bij Williams heeft gekocht voor $25 miljoen per jaar. En waarom wordt geïnsinueerd dat het opvallend is dat Alonso $30 miljoen verdient terwijl hij in hetzelfde team zit als Stoffel? Ik vind dat normaal, Alonso is een gevestigde waarde en een dubbele wereldkampioen.
  1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
    Jobat

    De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

    Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.