Photo News
Volledig scherm
© Photo News

De thriller wordt nog spannender! Winnende Hamilton en Verstappen nek aan nek richting slot in Abu Dhabi na chaotische GP van Saoedi-Arabië

Formule 1Het definitieve doek zal in Abu Dhabi moeten vallen. Lewis Hamilton en Max Verstappen gaan tot het gaatje in de strijd om de wereldtitel Formule 1. De Brit won de voorlaatste GP in Saoedi-Arabië na een turbulente wedstrijd, Verstappen werd tweede. In de WK-tussenstand staan beide F1-piloten nu met 369,5 eenheden op een gelijk aantal punten.

41 reacties

 • Ineke Visser

  6 maanden geleden
  Natuurlijk wint Lewis
 • guy vermeulen

  6 maanden geleden
  Hamilton is beste piloot en rustige , de Max is een brutale waaghals . Ze zullen elkaar niet van de baan moeten rijden en of fouten maken want ze zullen streng gestraft worden daar ben ik zeker van en dat krijg je als je alles op alles zet zoals buiten de baan gaan rijden , ;;;; om toch maar eerste te zijn. Zijn mijn woorden niet maar alles hebben ze verteld en gecontroleerd en uit gepluist wat zondag is gebeurt. Mij is het gelijk wie er wint , ik heb er niks meer of min mee.
 • Bert De Bruin

  6 maanden geleden
  Hamilton wint het kampioenschap niet hij krijgt dit kampioenschap.
 • greta ruys

  6 maanden geleden
  Hamilton moet winnen en die Hollandse blaaskaak eens op zijn plaats zetten
 • glenn wouters

  6 maanden geleden
  Sam De Jongh een super commentator, Gert Vermeersch een open Hamilton fan, en een open anti Schumacher ventje. Ik dacht dat commentatoren neutraal moesten zijn. Zet voortaan Chris Wauters maar naast Sam, dat is veel beter. Wat de race betreft, ik dacht dat er grotere brokken van zouden komen. Ze geven beide geen haarbreed toe, en dat is echt racen.