Massa mocht mee het podium op toen Schumacher in 2006 voor de vijfde keer de GP van de Verenigde Staten won.
Volledig scherm
Massa mocht mee het podium op toen Schumacher in 2006 voor de vijfde keer de GP van de Verenigde Staten won. © AP

“De situatie van Michael Schumacher is complex”, maar Massa hoopt hem ooit nog op circuit te zien

Formule 1Felipe Massa was slechts één jaar de ploegmaat van Michael Schumacher bij Ferrari, maar het respect van de Braziliaan naar de Duitser is groot. Geen ronkende uitspraken over de gezondheidstoestand van ‘Schumi’, zoals zijn familie dat vraagt. “Ik ken Michael maar al te goed, zijn situatie is complex.” 

3 reacties

 • Anthony Peeters

  2 jaar geleden
  Als de zoon echt de beste is in de f2 dan kan je hem een kans geven maar gewoon omdat zijn achternaam Schumacher is zou ik niet doen! Daar zijn al te veel voorbeelden van en ook nu al genoeg zoontjes van in de F1!
 • Willy VDH

  2 jaar geleden
  Nobele gedachte van Filipé, maar Der Schumi zal nooit meer terugkeren.
 • Willy Flore

  2 jaar geleden
  Ja Schumacher was super racer ,hopelijk zijn we we zijn zoon ook zo op de F1 se6 Michel
 1. Boze Wolff en Mercedes gaan niet naar FIA-gala maar zien wel af van beroep, Verstappen is definitief wereldkampioen: “Wilden titel niet winnen in de rechtbank”
  Play
  Formule 1
  82

  Boze Wolff en Mercedes gaan niet naar FIA-gala maar zien wel af van beroep, Verstappen is definitief wereldkam­pi­oen: “Wilden titel niet winnen in de rechtbank”

  Max Verstappen hoeft niet meer te vrezen dat zijn wereldtitel in de rechtbank in gevaar komt. Het Formule 1-team van Mercedes heeft besloten af te zien van een beroepszaak en feliciteert de Nederlander en Red Bull. Mercedes richt wel samen met de FIA een commissie op die de F1-regels moet verduidelijken. Ook ploegbaas Toto Wolff - die net als Hamilton niet naar het FIA-gala trekt - reageerde kort op de kwestie: “Noch Lewis, noch wij willen die titel winnen in de rechtbank.”