De liefde van Verstappen voor Ferrari is toch behoorlijk groot: schaft hij zich ook SF90 van 427.000 euro aan?

Hoezo, Max Verstappen (25) is geen fan van Ferrari? In bovenstaande virale TikTok-filmpjes is te zien hoe de Nederlandse tweevoudige wereldkampioen bij een Ferrari-dealer in Monaco een nieuwe Ferrari SF90 Stradale Assetto Fiorano bekijkt.

10 reacties

 • Jeffrey Meykens

  2 maanden geleden
  Prachtige wagen en gelijk heeft hij, zou het ook doen in zijn plaats!
 • willy staes

  2 maanden geleden
  wie wil zo geen auto ?
 • Paul van de velde

  2 maanden geleden
  Waarom kritiek, met deze aankopen blijft de economie draaien. Als auto's je leven is, je hebt het geld, dan kan je er ook van genieten. Denk dat Max wel met beide voeten op de grond staat en weet wat hij doet.
 • piet scheerlinck

  2 maanden geleden
  Goede investering!
 • Emily Dendooven

  2 maanden geleden
  Groot gelijk, moest ik het kunnen permiteren kocht ik er ook ene!!
 1. “Die bocht lukt me écht niet”: met liefst vier breuken en flirtend met pijngrens deed Lance Stroll haast het onmogelijke in Bahrein
  Formule 1
  5

  “Die bocht lukt me écht niet”: met liefst vier breuken en flirtend met pijngrens deed Lance Stroll haast het onmogelij­ke in Bahrein

  Fernando Alonso (41) werd terecht bejubeld voor zijn derde plek in de Formule 1-opener in Bahrein op 5 maart. Maar wat Aston Martin-ploegmaat Lance Stroll (24) deed, was misschien nog straffer. Met vier botbreuken - opgelopen tijdens een fietsongeluk op 18 februari - reed hij zonder de bochten perfect te kunnen aansnijden en de limieten van de pijngrens aftastend naar een zesde plaats.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.