“De halo heeft zijn leven gered”: Hamilton en ploegbaas beseffen dat Brit aan véél erger ontsnapt is na crash met Verstappen

Formule 1Lewis Hamilton beseft dat hij geluk heeft gehad in de Grote Prijs van Italië. De Red Bull-bolide van Max Verstappen vloog na een botsing met Hamilton over de Mercedes van de Brit heen. Dankzij de halo, de beschermende beugel boven de cockpit, die sinds 2018 verplicht op de Formule 1-bolides zit, bleef Hamilton ongedeerd.

47 reacties

 • jans van Oosten

  1 maand geleden
  Wel grappig die anti max fans ook hier. "Weer" strafpunten erbij. Hij heeft de minste strafpunten van alle coureurs. Kenners hier. Lewis gaf max 0 ruimte, in bocht 2 was dat andersom. Hoedat Lewis er weer zo makkelijk vanaf komt, niemand weet het. En die drempel waardoor max in de lucht schoot is gewoon dwaas neergelegd. Niks anders.
 • Philippe De Naeyer

  1 maand geleden
  Duidelijk een race incident en mijn part mocht het zonder gevolg blijven. Het hielp wel niet dat Verstappen gefrustreerd rond reed na zijn mislukte pitstop.
 • Josefien Van den Cauwberg

  1 maand geleden
  Kunnen de F1 "kenners" aub stoppen met het vergelijken van de crash in Silverstone en deze in Monza, 2 totaal verschillende gebeurtenissen.
 • Franciscus Willy Nuyts

  1 maand geleden
  Max Fax,Grossjean,Magnussen,brokkepiloten eerste klas horen in een aparte F1 rangschkking of Formule perte-totale!
 • Jan Jansen

  1 maand geleden
  Eindelijk krijgt Hamilton wat hij verdient nadat hij Max in Silverstone van de baan reed!