De valse haven in de GP van Miami.
Volledig scherm
De valse haven in de GP van Miami. © Twitter Antsamp701

De behoefte om te pronken gaat wel erg ver: Miami legt valse jachthaven aan voor Formule 1-race

Formule 1Geef uw ogen zondag de kost, want Miami ziet het groots voor zijn debuut in de Formule 1. Het gaat zo ver dat de organisatoren in hun wens om qua glamour en exclusiviteit Monaco de loef af te steken, een valse haven lieten aanleggen. “De fans zullen denken: ‘Dit is anders, dit is leuk, dit is uniek.’” Gelukkig zal er met een uitdagende bochtensectie ook iets óp de baan te zien zijn. 

9 reacties

 • philippe steegmans

  2 maanden geleden
  Hopelijk is het circuit beter dan dit van Saudi Arabië. Want dat is een circuit onwaardig. Dat ze daar maar snel wegblijven!
 • Frederic verhelle

  2 maanden geleden
  Tis Amerika he veel show veel fake zoals veel sterren langshinder
 • Jan Van Gent

  2 maanden geleden
  Luchtbellen zijn ze in de Usa specialist in. Veel fake show verkopen .
 • Freddy Van Groens

  2 maanden geleden
  Hoe belachkelijk kunnen ze zijn?? Hoe facker hoe beter??
 • Andelko Bujanic

  2 maanden geleden
  daar draait het tegenwoordig om: pronken met items die je (in veel gevallen) via louche praktijken hebt bemachtigd om hardwerkende mensen de ogen uit te steken
 1. Onze F1-watcher over het gesleutel van Mercedes: "Wat als het ‘mirakelrecept’ nu eens de oorzaak van alle kwaad was?”
  PREMIUM
  Formule 1

  Onze F1-wat­cher over het gesleutel van Mercedes: "Wat als het ‘mirakelre­cept’ nu eens de oorzaak van alle kwaad was?”

  Volgende week staat in Miami de vijfde grand prix op het programma. Nu al de koers van de waarheid voor Lewis Hamilton. Die hoopt dat het gesleutel aan zijn auto hem nu veel dichter bij Ferrari en Red Bull zal brengen. Maar of dat zal volstaan? En als er nu eens iets echt fundamenteel fout was met de Mercedes? Zoals een ‘mirakelrecept’ dat eigenlijk een flop is?
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.